Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 232 10
Μπουρδέλα
224878
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
καλησερα κ απο εμενα.νεος στο φορουμ αλλα οχι τοσο νεος στις τσαρκες!επισκεψη στην θεια σονια λοιπον,με σκοπο να την ξεκολιασω !!νωριτερα αδειασα με μια πιπα στο μεταξυ κ να μαι στην σονια!!τησ διεφκρινιζω οτι θελω κωλο κ αρχιζει ναι μωρακι μου οτι θες!!ερχετε λοιπον,αρχιζει σουπερ πιπα με σκοπο να χυσω, ελα ομως ποθ ειχα αδειαση πριν 10 λεπτακ με αρχιζει,μωρο μου με τετοια πουτσα δεν γαμας κωλο,θα κανω να κατσω 1 μηνα κ κατι τετοια,με τα πολλα της λεω ελα,σιγα σιγα κ κατι τετοια κ την ψηνω κ αφουτην εχω ζεστανει κ ενω μπαινει ουτε το μισο καβλι μεσα,τις σκαω 2-3 καλες πουτσιες,αρχιζει να τσιριζει κ σηκωνετε κ με αρχιζει στα μπινελικια κ φευγει!!βγαινω κ εγω εξω,αρχιζω τα καντηλια,παιρνω κ το 20αρι με τα χιλια ζορια κ δρομο!!μαυρο στην καργιολα !!! ηθελα να αναφερω το σκηνικο,με σκοπο ,οτν δεν μας κανουν την δουλεια μας,θα επιστρεφονται ολα τα χρηματα!!
*η τσατσα φευγωντας μου ειπε,αν εσυ εισαι μαυρος η κοπελα ειναι ασπρητρελλαααααα
*η τσατσα φευγωντας μου ειπε,αν εσυ εισαι μαυρος η κοπελα ειναι ασπρητρελλαααααα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
κάνει πονηριές. Θεωρώ ότι εδώ είσαι πολύ άδικος.