Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 301 10
Μπουρδέλα
539995
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Σημερινη επισκεψη στο τσαρδι για τη λεσια.στο σαλονι ηταν 4 συναγωνιστες μπαρμπαδες και για να γλυτωσω τον ανταγωνισμο εδωσα το αντιτιμο χωρις να δω τη κοπελα εμπιστευομενος τα καλα σχολια.μετριας ομορφιας το μιλφ αλλα οχι κακη.μπηκε στο δωματιο και μου εκανε κοπλιμεντο για το πακο ραμπαν αρωμα μου στα ελληνοαγγλογαλλικα.εγω ξαπλωμενος και παει κατευθειαν στο πουτσο μου και ρωταει για καποτα χωρις ιχνος προκαταρκτικων..βαζει καποτα και αρχιζει μια πολυ μετρια πιπα με αναστεναγμους δικους της λες και εχυνεμετα απο 30δευτερα πιπας μου αρχιζει μια μαλακια απιστευτη,δεν εχω ξαναζησει τετοιο πραμα να θελει να σε κανει η αλλη να χυσεις σε 1 λεπτο...της βγαζω το χερι και προσπαθω να την κανω να τον παρει πιο βαθια χωρις αποτελεσμα.μονο το πουτσοκεφαλο πιπωσε.την βαζω ιεραποστολικο γιατι μου την εδωσαν οι μαλακιες της και τσαντιστηκα στα αληθεια.ανοιχτου τυπου πηγαδομουνα και χωρις κρεμα.συνεχισε τις μαλακιες πιανοντας το κορμο του πουστου μου και με τα δυο χερια για να με τελειωσει νωριτερα.υποδειγματικαβτξς τα αφαιρεσα και ανεβασα στροφες στο γαμησι με εκεινη να με σπρωχνει με τα ποδια και να λεει συνεχεια big big λες και εχω ελεφαντιωση.την εστησα με δυναμηοπως ηθελα και καταφερα και εχυσα αλλα τραβηχτηκε πριν τα αδειασω ολα και συνεχιζε να λεει big big.μιλαμε για μεγαλη ξενερα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2016
Όνομα κοπέλας
Λέσια
Υπηρεσίες
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
ΑΠΟΡΩ και εγώ με τις καλές κριτικές, δεν θέλω να πω κάτι άλλα σίγουρα ....κάτι παίζει περίεργο παίζει εδω
δεν έχει ξανατύχει τόσο μεγάλο χάσμα μεταξύ κριτικών και αυτά που είδα εγω
--------------------
Τα ήθελε ο κώλος σου. Λες και θα περνούσαν όλοι...