Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Επηρεασμένος από τις προηγούμενες κριτικές, πήγα να βρώ τη Λέσια, μια 35αρα της διπλανής πόρτας (για καλό το λέω, βαριέμαι τις μοντέλες).
Η ώρα 5 και. Στοχευμένα πρώτος πελάτης της.
Χαμογελαστή στο σαλόνι, χαμογελαστή και στο δωμάτιο.
Ελληνικά 0, αγγλικά 0,001 (bye bye baby, fuck me, yes. Τίποτα άλλο). Άρα νοηματική...
Τα προκαταρκτικά της ήταν μια πίπα χωρίς προφυλακτικό, κατά την οποία, όπως ανέφεραν κι άλλοι, στρατηγική της είναι να τελειώσεις. Όταν τη σταμάτησα, ξάπλωσε ανάσκελα και μου λέει "you fuck me". Ιεραποστολικό, λοιπόν, με τη Λέσια να βγάζει ποιοτικές ψεύτικες κραυγές (να σημειωθεί εδώ ότι βογκητά ηδονής βγάζει ακόμα και όταν δεν είσαι μέσα της...). Σε κάποια φάση πάω να της χαιδέψω τη κλητορίδα, με σταματά πολύ απότομα, εννοώντας ότι τα χέρια μου ήταν κρύα (που ήταν, όχι φοβερά, αλλά ήταν). Ο πολύ απότομος τρόπος της πάντως δεν ταίριαζε καθόλου με τα κατά τα άλλα χαμόγελα. Σε κάποια φάση της λέω να έρθει επάνω μου. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Βγαίνω από μέσα της, ξαπλώνω ανάσκελα και της κάνω νόημα. Αρνείται, με ύφος ενοχλημένο (ξαναλέω, η ώρα είναι 5 και κάτι και είμαι ο πρώτο πελάτης της). Το ζητάω πάλι, μου λέει, no. Λέω "what's the problem" μου απαντά στα ρώσσικα, πάντα με ύφος ενοχλημένο και "άντε να τελειώνουμε".
Γυρνάω στο ιεραποστολικό. Τουλάχιστον μου άρεσε πως με χάιδευε - άλλες δεν κάνουν ούτε αυτό. Κλείνω τα μάτια και σκέφτομαι κάποια άλλη (συγκεκριμένη) γυναίκα. Τελειώνω.
Σηκώνεται, ντύνεται, "bye bye baby".
H πόρτα χτύπησε στο 10λεπτο (δεν ξέρω αν υπήρχε άλλος, ούρα όμως δεν υπήρχε καθώς όταν βγήκα δεν είδα κανέναν).
Σχόλιο δεν κάνω, ας πάρει ο καθένας την εμπειρία μου όπως θέλει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2016
Όνομα κοπέλας
Λέσια
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, Leon33, jon smith

Σχόλια