Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 197 10
Μπουρδέλα
236156
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Όπως είπα και στην προηγούμενη κριτική είχα σκοπό να ξαναεπισεκφτώ το εν λόγω σπίτι, όπερ και εγένετο. Σήμερα λοιπόν (24 Σεπ) στη 1 περίπου το μεσημεράκι ήμουν εκεί. Φανταζόμουν να δω την άλλη κοπέλα που είχα βρει την προηγούμενη φορά (Ρενάτα), αλλά έπεσα πάνω στο ξανθό μωρό τη Λίζα.
Όπως έχουν αναφέρει και οι άλλοι συναγωνιστές, έχει ένα πολύ-πολύ γλυκό πρόσωπο, χαμογελαστή ευδιάθετη. Στο κορμί λεπτή στα μείον το σχετικά πεσμένο στήθος της και καμμία σχέση με τον τουρλωτό κόλο της Ρενάτας. Στα συν ένα κορμι γύρω στο 1.80+, και ένα ξανθό γλυκό και όμορφο πρόσωπο.
Έτσι η συνολιή της εμφάνιση, το χαμόγελό της, και η διάθεσή της σε αποζημιώνει και με το παραπάνω. Ξεκίνησε κλασικά με πίπα που εμένα μου φάνηκε πολύ καλή, γλυψίματα, βογκητά και τα σχετικά. Ειδικά τα βογκητά της σε φτίαχνουν ακόμα περισσότερο. Μετά έκατσε πάνω μου (να μπορώ να βλέπω το πρόσωπό της). Καλή κίνηση και ρυθμός, και όλα αυτά με κέφι.
Συνεπώς συνολικά η εμπειρία άξιζε τον κόπο! Θα την ξανατιμήσω λογικά!
Όπως έχουν αναφέρει και οι άλλοι συναγωνιστές, έχει ένα πολύ-πολύ γλυκό πρόσωπο, χαμογελαστή ευδιάθετη. Στο κορμί λεπτή στα μείον το σχετικά πεσμένο στήθος της και καμμία σχέση με τον τουρλωτό κόλο της Ρενάτας. Στα συν ένα κορμι γύρω στο 1.80+, και ένα ξανθό γλυκό και όμορφο πρόσωπο.
Έτσι η συνολιή της εμφάνιση, το χαμόγελό της, και η διάθεσή της σε αποζημιώνει και με το παραπάνω. Ξεκίνησε κλασικά με πίπα που εμένα μου φάνηκε πολύ καλή, γλυψίματα, βογκητά και τα σχετικά. Ειδικά τα βογκητά της σε φτίαχνουν ακόμα περισσότερο. Μετά έκατσε πάνω μου (να μπορώ να βλέπω το πρόσωπό της). Καλή κίνηση και ρυθμός, και όλα αυτά με κέφι.
Συνεπώς συνολικά η εμπειρία άξιζε τον κόπο! Θα την ξανατιμήσω λογικά!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2007
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού