Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Δεύτερη φορά με τη Λέσια..τα λόγια περιττά...Ρωσίδα με όμορφο ζουμερό κορμί πολύ όμορφο στήθος κωλαράκι άψογο...ωραία μάτια...και φοβερή διάθεση...Μπαίνει το μωρό...χαλάρωσε μου λέει...την απάζω και αρχίζω να η γλείφω παντού...μαλακή επιδερμίδα καθαρή...κάνει μπάνιο πάντα από κάθε συνεύρεση....ξεκινάει μια πίπα για όσκαρ..βαθειά υγρή αργή βασανστική..με πολλά περάσματα από τα αρχίδια....μεγάλης διάρκειας...δεν αντέχεις και πολύ σε τέτοια πίπα...έπαιζε με τη βάλανο βασανιστικά...καθόλου δόντι...τη σταμάτησα να μη χύσω....άρχισα να γεύομαι το πεντακάθαρο μουνάκι της.είχε καρακαυλώσει...να μου λέει fuckme now.....πέρασμα καπότας και σε ιεραποστολική στάση ανοίγει διάπλατα τα πόδια της...και αρχίσαμε ένα γαμήσι δίχως αύριο....λίγες μου αρέσει να γαμάω σε ιεραποστολική στάση...η συγκεκριμένη την κατέχει πολύ καλά....είχα μεταμορφωθεί σε κομπρεσέρ...σε κάποια φάση ένιωσα στα σκέλια μου άφθονα υγρά....το κορίτσι είχε χύσει....και συνέχιζε ακάθεκτη...στα πλάγια πισοκολλητό...με τα πόδια στους ώμους...δε μάσαγε...αντέχει πολύ δυνατό και σκληρό σεξ...είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα...ένα τέταρτο κοντά σε υψηλής έντασης ρυθμό χωρίσ σταματημό....έκατσα σε μια φάση ανάσκελα.....και με αρχίζε ένα τσιμπούκι με ταυτόχρον μαλακία απαλό αργό και γρήγορο ταυτόχρονα..ε δεν ήθελα πολύ.........μόνο αρνητικό στη συνεύρεση ότι χτυπούσε τη πόρτα η υπηρεσία...αφού τελειώσαμε η Λέσια σηκώθηκε και αρχίζει ένα show μπροστά από το καθρέφτη..για ενα λεπτό...σα να ήθελε να ξαναρχίσουμε.......την επόμενη φορά θα πάω πιο προετοιμασμένος......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 08, 2016
Όνομα κοπέλας
Λέσια
κλεοβουλος
Ανώτερος
77
Πόντοι:
8.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, n.smirni76, professorx και 4 άλλα μέλη