Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από πάλι μια αποτυχημένη στοχευμένη στη Μαρίνα στο Μ.Α.22..(πάλι έλειπε..από αυριο σε αύριο μου λέει η τσατσά.....έφυγα κατευθείαν για τη Λέσια στο Διδύμου 27..Με υποδέχτηκε η υπηρεσία που εκδιδόταν παλαιότερα ως φωτεινή με επιτυχημένη καριέρα σε διάφορα σπίτια...με τη τσιμπουκάρα της....Εμφανίστηκε η Λέσια,με πολύ διάθεση στο σαλόνι...ρωσις καστανόξανθη...με ωραίο κορμί γύρω στα 35....Έδωσα το παράβολο και μπ΄ηκα στο καθαρό δωμάτιο.Ηρθε μετα από 10 λεπτά μες τη τρέλα...σηκώθηκα και τη καλωσόρισα με χουφτώματα όπου έβρισκα...αυτή πολύ δεκτική ανταποκρίθηκε αμέσως...ξάπλωσα ανασκελα και εκείνη με τα γόνατα στο πάτωμα μου καθάρισε πολύ σχολαστικά το πουλί..και ξεκίνησε ένα υπεργαμάτο τσιμπούκι αργό κοιτώντας με μόνιμα στα μάτια...έπεζε με τη γλώσσα της όπως παίζει η Σόνια η "Βασίλισσα"....μιλάμε για τσιμπούκάρα..υγρό αργό βαθύ...καιρό είχαν να μου κάνουν τέτοιο στοματικό....ήταν σίγουρο ότι θα έχυνα στο μπάμ...οπότε τη σταμάτησα και της έκανα ενα γλειφομούνι στο καθαρό μουνάκι της..εκείνη το απολάμβανε....μετά της έκανα ένα πινελάκι στη μουνάρα της με το καυλί μου...μεγάλη καύλα...έπρεπε να πρυτανεύσει η λογική...πέρασμα καπότας..και αρχίσαμε ενα γαμήσι δίχως αύριο...με συμμετοχή άψογη από μερους της..είχα ανοιξει διάπλατα τα πόδια της είναι και ευλύγιστη...και τη κάρφωνα ανελέιτα..της άρεσε πάρα πολύ....σταμάταγα της έγλειγα λίγο το μουνί...και εκείνη ταυτόχρονα τον πούτσο μου......δεν άντεξα και πολύ..έβγαλα καπότα και έχυσα στη κοιλιακή της χώρα.....ήθελα πολύ όμως να χύσω στο στόμα της...αλλά δε πρόλαβα...ακόμα θα έχυνα με τέτοια τσιμπουκάρα....τη σκούπισα είχε ακόμα διάθεση...σηκώθηκε με αγκάλιασε..μου έριξε και ενα στο μπάμ ρουφιχτο γλείψιμο στο καυλί μου και αποχώρησε....
Θα τη ξανασυναντήσω σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2016
Όνομα κοπέλας
Λέσια
κλεοβουλος
Ανώτερος
77
Πόντοι:
8.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική