Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν Τρίτη απόγευμα και Παρασκευή απόγευμα , μίας και την πήρα δύο φορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα γράψω μια κριτική “μίξη”των δύο συνευρέσεων μου με την Λέσια . Καταρχήν πρέπει να πώ ένα ευχαριστώ στον φίλο heellover που μου την πρότεινε.
Πέρασα στο σαλόνι και η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύουν δύο κοπέλες , η μια κλασσικά ήταν η γκίλφ Γιάννα ενώ περίμενα να δώ και την δεύτερη την Λέσια . Εμφανίστηκε στο σαλόνι πολύ χαμογελαστή και με αεράτο άνετο σαλονάρισμα , το μαλλί της χρήζει επίσκεψης σε κομμωτήριο μίας και λογικά της έχει φύγει η ξανθιά βαφή και φαίνονται πολύ τα μαύρα μαλλιά της , μιλφάκι μετρίου αναστήματος με κανονικό σώμα σχεδόν 2.5άρι βυζί και πολύ καθαρή.
Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , την πρώτη φορά στο δωμάτιο που βρίσκεται αριστερά ενώ την δεύτερη φορά στο δωμάτιο με την ντουζιέρα που χρησιμοποιείται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ή για καλούς πελάτες , αυτή την φορά δεν ήταν δυνατόν να μην το χρησιμοποιήσουν μίας τόσο η Γιάννα όσο και η Λέσια είχαν συνεχόμενα δωμάτια ακόμα και παρτούζες.... Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , ήρθε σχεδόν γελώντας στο δωμάτιο και τις δύο φορές , ενώ φορούσε και της δύο φορές τα ίδια μαύρα εσώρουχα , ελληνικά δεν μιλάει ενώ τα αγγλικά της είναι φτωχά , σε ερώτηση μού απάντησε ότι είναι από Ρωσία ενώ για ηλικία που με τα χίλια ζόρια κατάλαβε τι την ρωτούσα την πρώτη φορά απάντησε 15... και έσκασε στα γέλια ενώ την δεύτερη φορά με τα δάχτυλα της μου έδειξε 32...εγώ την έκοψα γύρω στα 35...
Της έβγαλα το σουτιέν και άρχισα να χουφτώνω και να φιλάω τα βυζιά της , την σήκωσα για να την τοποθετήσω ανάσκελα στο κρεβάτι για να γλύψω το μουνάκι της αλλά αυτή σηκώθηκε όρθια στο κρεβάτι.... άρχισε να μου τρίβει τους ώμους , της έβγαλα και το κάτω εσώρουχο ,φιλούσα τα βυζιά της και έτριβα το μουνάκι της , μου έδειξε να ξαπλώσω εγώ όμως είχα άλλα σχέδια , την έπιασα από τα πόδια και με μια λαβή την τοποθέτησα ανάσκελα στο κρεβάτι , μπήκα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της , μου τραβούσε τα μαλλιά και αναστέναζε ενώ έβγαζε στην συνέχεια κάτι παράξενα γρυλίσματα... κάθισε για αρκετή ώρα ώσπου σηκώθηκε απότομα γύρισε και άρχισε να μιλάει στον πούτσο μου....
Μου έδειξε να ξαπλώσω φτιάχνοντας μου και το μαξιλάρι , χάιδευε τον πούτσο μου και όλο κάτι έλεγε στην γλώσσα της , ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό και στο στήθος για αρκετή ώρα , επιχείρησα να την φιλήσω στο στόμα αλλά και τις δύο φορές το απέφυγε... Κατέβηκε πιο κάτω και ρώτησε αν θέλω πλάστικ...προφυλάκτικο... απάντησα όχι και μονολογούσε νο πλαστίκ νο πλαστικ , με ρώτησε αν έχω κάνει μπάνιο , της έγνεψα καταφατικά , έσκυψε μύρισε τον πούτσο μου και με αφού χαμογέλασε με το δάχτυλο της μου έδειξε το σχήμα της νίκης ...πάντως μωρομάντιλο πήρε και πολύ σχολαστικά καθάρισε τον πούτσο μου , τρίβοντας τα αρχίδια μου πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της είναι μεν βαθιά αλλά όσο υγρή θα πρέπει...σε γλύφει για πολύ ώρα χωρίς να βιάζεται , την πρώτη φορά κόνεψε να με κάνει να χύσω έτσι την δεύτερη φορά ήμουν προετοιμασμένος...
Πέρασμα προφυλακτικού και κατευθείαν στήθηκε ανάσκελα ....καλός συγχρονισμός καλή αυτή η στάση το μόνο που έλειπε για να είναι τέλεια ήταν γλωσσόφιλα , σε σπαστά αγγλικά άρχισε να λέει θέλω να με γαμίσεις κι άλλο θέλω να σε γαμίσω ...την ρώτησα τι εννοεί να με γαμίσει εγώ δεν κάνω τέτοια και κόλλησε για λίγο ...σταμάτησα να την γαμάω έβάλε τα χέρια της στο πίσω μέρος του κρεβατιού και χρησιμοποιώντας τα σαν μοχλό έσπρωχνε το κορμί της πρός τον πούτσο μου , δάγκωνε τα χείλη της και έλεγε είδες τώρα σε γαμάω εγώ...την άφησα λίγο και στην συνέχεια έβαλα τα πόδια της πάνω απο τους ώμους μού και την γάμαγα με δυνατές και πιο βαθιές διεισδύσεις και αυτή έδειχνε να έχει καυλώσει , έφτυσε στα ακροδάχτυλα του χεριού της και με μανία άρχισε να παίζει την κλητορίδα της , συνεχίσαμε για λίγο έτσι και στην συνέχεια την έστησα στα τέσσερα , καλό στήσιμο , από την αρχή την πήρα σε δυνατούς ρυθμούς και δεν χαμπάριασε καθόλου ...της είπα να χύσω στο στόμα της αλλά δεν κατάλαβε αρχικά οπότε της το έδειξα , γύρισε μου έβγαλε το προφυλακτικό και έσκυψε στον πούτσο μου , τον πήρε στο στόμα της και άρχισε να μου τον γλύφει με μανία ενώ έπαιζε το μουνί της με το χέρι της...μετα απο λίγο άρχισα να χύνω στο στόμα της , όταν τα μάζεψε όλα ένωσε τις παλάμες της τα έφτυσε εκει , σηκώθηκε πήγε στον νεροχύτη και άρχισε να πλένετε.
Σηκώθηκα να πλήθω και εγώ και πλησίασε της παλάμες της στον πούτσο μου και για αρκετή ώρα έλεγε gimme gimme again…και γελούσε , ντύθηκε με χαιρέτησε και πριν κλίσει την πόρτα πίσω της μπήκε ξανά μέσα και μου είπε ότι πρέπει να έρθω πάλι... Την πρώτη φορά έκατσα στο δωμάτιο σχεδόν 15 λεπτά και την δεύτερη λίγο πάνω απο 20λέπτο , θέλω να κάνω λίγο αναφορά για τις υπηρεσίες , την πρώτη φορά ήταν η ξανθιά (όχι η μικρή)και δεν χτύπησε πόρτα , την δεύτερη φορά ήταν αυτή με τα γυαλάκια και θέλω να της πώ μπράβο γιατί δεν χτύπησε καθόλου πόρτα αν και στο σαλόνι γινόταν χαμός από αναμονή (την πρώτη φορά δεν είχε καθόλου κόσμο), πάμε τώρα στην Λέσια , εντάξει σε εμένα δεν μου θύμισε την Μενεγάκη όπως του φίλου heellover αλλά είναι ένα μιλφάκι που δεν περνάει απαρατήρητο.... Πολύ καλή διάθεση , δεν βιάζεται καθόλου , καθαρή αρκετά προκαταρκτικά καλή πίπα και στησίματα. Εγώ πάντως θα την ξαναπάρω είτε μόνη της είτε σε παρτούζα με την Γιάννα γιατί με κάυλωσαν με αυτά που άκουγα από το δίπλα δωμάτιο που τις έπαιρνε συναγωνιστής πριν έρθει σε εμένα η Λέσια την δεύτερη φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 25, 2016
Όνομα κοπέλας
Λέσια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 8 άλλα μέλη

Σχόλια