Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σε πρωινή μου βόλτα πέρασα από το γνωστό τσιμπουκάδικο που κατά καιρούς εμφανίζονται νέα αξιόλογα τεμάχια. Η Φωτεινή ήταν στο δωμάτιο και η ευγενική υπηρεσία μου παρουσίασε με διθυράμβους τη Λέσια. Πολύ όμορφη γυναίκα στυλ Μενεγάκη, με θηλυκό σώμα, ωραίο ζεστό χαμόγελο, μεταξένια μαλλιά, αραχνοϋφαντο κορμάκι και μπεζ ψηλοτάκουνα . Έδωσα το παράβολο. Το δωμάτιο καθαρό αλλά πολύ σκοτεινό. Η γυναικάρα ήρθε χαμογελαστή, με έριξε στο κρεββάτι και άρχισε να με γλείφει από πάνω ως κάτω. Τον πήρε στο στόμα χωρίς καν να ρωτήσει και κατά διαστήματα σταματούσε για να μυρίσει το άρωμά μου και μούγκριζε ah perfume!. Ανασηκώθηκα και τις έτριβα το μουνάκι ενώ εκείνη χρησιμοποιούσε τον πούτσο μου σαν γλειφιντζούρι. Γενικά έδειχνε να της αρέσει. Σε κάποια φάση την έπιασα από τα μεταξένια μαλλιά και άρχισα να σπρωχνω όλο και πιο βαθειά μέχρι που έχυσα παρατεταμένα στο στόμα της. Σηκώθηκε, πλύθηκε γύρισε και με πήρε αγκαλιά και μετά μου δάγκωσε το κωλομέρι. Μια εξαίρετη συνεύρεση με ένα πολύ ωραίο θηλυκό που κάνει σωστά τη δουλειά του.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Λέσια
black crow
Τιμημένος
258
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Kaloeros και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού