Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Αννιταρα δεν εχει αναγκη της κριτικης μου μιας και εχει (νομιζω) το απολυτο στις κριτικες της -τουτεστιν καμια αρνητικη, πιο πολυ γραφω τιμης ενεκεν μετα απο αρκετες επισκεψεις το τελευταιο 6μηνο, για να αποδωσω τα του καισαρος τω καισαρι.
30αρα θα ελεγα, εκ Ρωσιας, κανονικο υψος με εντονα χαρακτηριστικα προσωπου και ομορφες ματαρες, ξανθο-καστανοξανθο μαλλι, 2.5αρια βυζα και ζουμερη στα υπολοιπα, μαυρισμενο -ακομα- το κορμι της. Χαμηλοβλεπουσα και με χαμογελο στο σαλοναρισμα, ενα εμπειρο ματι φανταζομαι οτι ψυχολογει γρηγορα το τι εχει να προσφερει η κοπελα, και τι οχι.

Η τσατσα ειναι ευγενικη και δεν εχω δει να βαραει πορτες, αν δει δε οτι γνωριζεις την κοπελα πριν το σαλοναρισμα και περασεις αμεσως στα ενδοτερα, σου στρωνει κοκκινα χαλια και κουναει την ουρα της χαρουμενη που το κοριτσι της ειναι πετυχημενο Γερο-μύστης
Ο οικος εχει παντα κοσμοσυρροη, με συνηθες καιρικο φαινομενο τα πολλαπλα δωματια και την αναμουνη στο σαλονι απο τους πιο υπομουνετικους, πληροφοριακα το χαμαιτυπειο κλεινει στις 23.00 αν δεν απατωμαι. Το επισημο προγραμμα περιλαμβανει απλο + ΑΚΑ σε Ελληνες (οτι θελετε πιστεψτε εδω, αδιαφορω για να ειμαι ειλικρινης), το ανεπισημο θα ελεγα με σιγουρια πλεον οτι περιλαμβανει τα παντα πλην πρωκτικου.

Καθαρη, ναζιαρα και χαμογελαστη ΚΑΘΕ φορα, οποιαδηποτε ωρα της βαρδιας κι αν περασω, προσφερει απλοχερα υπηρεσιες κυριως GFE, τα προκαταρτικα της με απογειωνουν και με φτανουν σε 100αρα στυση πριν καν μπουκωθει με τον πουτσο μου, καλο καραμελωμα-τσιμπουκι διαρκειας, ενω εγω ασχολουμαι (κυριως χειρονακτικα) με οποιο μερος του κορμιου της επιλεξω.
Στο κυριως πιατο οπως προειπα εχεις την απολυτη συμμετοχη της, δεν λεει οχι σε τιποτα, δεν θα σου ζητησει να αλλαξεις σταση γιατι κουραστηκε και δεν θα σου ζητησει να βιαστεις.
Οταν τελειωσεις, οπως τελειωσεις, ειτε θα σου βγαλει την καποτα η ιδια ειτε θα σου φερει χαρτι να σκουπιστεις, γιατι η κοπελα ειναι δουλα και κυρα, και θελει τον αντρα, πασα.

Ο συνηθης χρονος παραμονης μου ειναι καπου στο 10λεπτο οποτε θα ειμαι ειλικρινης, δεν εχω αποψη για τυχον υπερωριες. Τα δωματια ξεκινανε πεντακαθαρα την βαρδια και τελειωνουν "μυρωδατα", ανεκτη κατασταση παντα.
Δεν παω ποτε, μα ποτε στοχευμενα στην Αννιτα, κυριως για να μην την βαρεθω. Οταν κατεβαινω απογευμα, και λειπουν τα στανταρακια ή οι πιθανοι στοχοι ή τα πορνακια που μου γυαλισαν, ειναι παντα το Plan B. (και λογω γκαντεμιας συνηθιζω να αγκαλιαζω συχνα το Plan B). Ειναι απο τις λιγες κοπελες που δεν εχω περασει μεθυσμενος, ΤΕΤΟΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Οσοι πηγαν περασαν καλα, οσοι δεν πηγαν δεν χανουν τιποτα να δοκιμασουν, αν στο σαλονι κρινετε οτι σας αρεσει αυτο που βλεπετε, δεν χρειαζονται δευτερες σκεψεις. Προσωπικα δεν εχω λογο να τσιγκουνευτω τα 10αρια σε αποδοση και vfm.
Αυτα για τις εμπειριες μου με την Αννιτα, καλα γαμησια και καλο χειμωνα Γαμήσου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2016
Όνομα κοπέλας
Αννίτα
paparotriftoulas
Ανώτατος
67
Πόντοι:
10.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kaavlas, sexaddict7 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2016
Μία από τα ίδια!Προσπαθώ να μην περνάω γρηγορότερα από το δεκαπενθήμερο,μην τη βαρεθώ και με(μας) βαρεθεί...
15 Οκτωβρίου, 2016
Τιμή και δόξα στην Αννίτα . Προσκύνημα
Προσυπογράφω !
Καπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2