Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 60 10
Μπουρδέλα
75363
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
...ειχα μεγάλη ανάγκη την εναλλαγή , ...απέδρασα απο την μονιμότητα και βρέθηκα να στοχάζομαι παράξενες ηδονιστικές έννοιες σε μεταξένια καφετέρια , μέχρι ο εγκέφαλός μου να πλημμυρίσει απο ντοπαμίνη και η αιμάτωση δειλα δειλά να κατευθύνεται κάτωθεν...
...αντίκρυσα την Τατιάνα ...μια ξανθια μιλφ ... λίγο το χαμογελό της , λίγο οι καμπύλοτητες της με έκαναν να ποντάρω ένα ρόζ χαρτάκι για μια ευχάριστη εμπειρία ...
...είχα μια διαίσθηση ότι θα ξεφύγει απο το τυπικο ψυχρό επαγγελματικό το όλο θεματάκι και όντως δεν διαψευστηκα ...ξεκινησα με απαλές ανατρίψεις σε όλο της το σώμα , εξελίχθηκε σε αιδοιολειχικό αισθησιασμό τον οποιο διαδέχθηκε σε πεολειχία ενω ήμουν όρθιος , λίγες χειλεο-χειλικές επαφές , ύστερα μια τρυφερή μαστολειχία και τέλος ιππαστι πεοκολποπαρατριψη μέχρι εκσπερματώσεως...
...η συμμετοχική σεξουαλική επαφή διευκόλυνε την εκροή συνουσιοπιοειδών στον εγκέφαλό μου δημιουργώντας ένα χαζοχαρούμενο αίσθημα ικανοποιησης που με συνόδευε μέχρι να βρεθώ στην ζεστή θαλπωρή της αγκαλιάς του μορφέα ...!
υγ: το ότι έπιασε σε μένα η "χημεία" δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάσει με όλους
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Μπράβο αρχοντόπουλο...η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!...χαχαχα
Ποιός ξέρει , ισως στο ΜΕΓΑ σαρκικό τέλος να ανταμειφθούμε , εστω για την προσπάθεια .
Συγγραφέας δεν είμαι γιά νά μπορέσω νά σταθώ ίσαξια σέ γλαφυροτητα & λυρικότητα στούς νέστορες πρυτανη & rigomorti........ & είδικότερα στόν κύριο πρύτανη πού είναι τα μάλα ρομαντικός & έντόνως ευαίσθητος............