Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 221 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Με την τσίμπλα στο μάτι και πρωί πρωί ήθελα να γευτω ένα ωραίο πιπίνι.μπαονωντας στον εν λόγο οίκο η τσατσα μου παρουσίασε την Αλεξάνδρα,καλό σώμα μέτριο πρόσωπο αλλά λέω οκ.η κοπέλα ήρθε μετά από 10 λεπτά με πολύ υφακι και μου λέει ξάπλωσε.ουτε προκατακτικα ούτε τπτ.αρχιζει ένα βαριεστημένο τσιμπουκι και στα 2 λεπτά μου λέει έλα γιατί έχω 8 λεπτά.λεω ας το καταπιώ να μην πω τίποτα.την βσζω στα 4 και αρχίζω αλλά αυτή στν κοσμαρα της,ήθελε κουβέντα και από που είμαι και τη δουλειά κάνω και τέτοια.αντε να γαμησεις.και στο τέλος της λέω γυρνα λίγο και μου λέει τι θα γίνει με σένα θα κάτσω όλη μέρα;και της λέει κοιτα παρτον στο στόμα να τελειώσω και αν με ξαναδείς σφύρα μου.με χίλια ζόρια και με πολλά. Νεύρα την έχυσα και της λέω άντε στο καλό τώρα.με λίγα λόγια σκέτη σρπαχτη καθόλου καλή στο κρεβάτι και πολυ απότομη.ειπαμε δεν είναι οι γκομενες μας αλλά αυτές δεν είναι ούτε για γτυσιμο με την συμπεριφορά που έχουν.μαυρο και σ αυτή και στην τσατσα που της είπα ότι είναι για τον πουτσο και το μόνο που απάντησε είναι καλημέρα και ελπίζω να σε ξαναδούμε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, sweet orgasm, TOMMY DEVITO

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2024
Πήρα την Αλεξάνδρα προχθές το βράδυ, γύρω στις 8. Πολύ γλυκιά, χαμογελαστή, ευχάριστη στο δωμάτιο. Η Τσατσά σπάει αρχίδια, συμφωνώ με τους συναγωνιστές. Η Αλεξάνδρα βρέθηκε σε καλή μέρα, πίπα πολύ φιλότιμη, στήσημο στα 4, άντεξε κομπρεσσάρισμα. Στο τέλος είπαμε 2 λόγια, μιλάει αξιοπρεπή Ελληνικά και βγήκε γελαστή.
17 Αυγούστου, 2024
Ειναι σε τι φάση θα βρεθεί. Προσωπικά, την Αλεξάνδρα την εχω πάρει 3 φορές. Η πίπα της με ξετίναξε, Με φτιάχνει και το νεαρό της ηλικίας της, 22 ετών. Την τελευταία φορά πιάσαμε και κουβέντα, μου είπε οτι ήρθε Ελλάδα πριν 3 χρονια και μπήκε αμέσως στη δουλειά. Συμπερασματικά: Αν ειναι σε φόρμα αξίζει τα λεφτά της.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2