Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 323 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μετά απο την πληροφόρηση μου σχετικά με καινούρια κοπέλα στο στουντέλο επι της οδού Λιοσίων 73 με ελεύθερο στοματικό στην βασική τιμή, έσπευσα να δοκιμάσω την Νεόφυτη που ακούει στο όνομα Ιωάννα και είναι κατά δήλωση της απο Ρωσία.
Την κοπέλα προλόγισε η γνωστή τσατσά-κασσέτα ανακοινώνοντας κανονικό πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένου του 69 και του ελεύθερου στοματικού το οποίο ανακοινώθηκε στο τέλος του προγράμματος ενώ είχαν ανακοινωθεί πρώτα όλες οι άλλες υπηρεσίες.Αυτό υποδηλώνει μία τάση αποφυγής, κάνω και δεν κάνω και ότι πιάσουμε.Πράγματι ήταν έτσι όπως το φαντάστηκα.
Η κοπέλα είναι καινούρια,μόλις πέντε ημέρες έχει στην δουλειά,Ελληνικά δεν καταλαβαίνει παρά μόνο λίγες λέξεις τις βασικές,γνωρίζει όμως Αγγλικά και μπορείς να συνεννοήθεις μαζί της. Εμφανισιακά είναι κανονικών κιλών και σωματοδομής,ψηλή,με μαύρα μακριά μαλλιά. Δεν θεωρείται μοντέλο αλλά σίγουρα είναι μία όμορφη κοπέλα εν συγκρίση με τον μέσο όρο.Σαν συμπεριφορά και χαρακτήρας είναι κάπως νωχελική και μαλθακή, τόσο κατά την διάρκεια της παρουσιάσης όσο και μέσα στο δωμάτιο.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί περνάω στα ενδότερα για πρώτη φορά και έχω να παρατηρήσω ότι το δωμάτιο ήταν αρκετά καθαρό,με μεγάλο άνετο διπλό κρεββάτι και ντουσιέρα η οποία ήταν αρκετά καινοτόμα με ηλεκτρονικό χειριστήριο και αρκετές διόδους για το νερό.Αρκετά μοντέρνας τεχνολογίας θα έλεγα δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε μαγαζί.Το δωμάτιο διέθεται και τηλεόραση με εκπαιδευτική ταινεία.
Η υπηρεσία μου έφερε πετσέτα η οποία ήταν ασφράγιστη, έκανα το μπάνιο μου ανενόχλητος μιας και γενικά το μαγαζί ήταν αρκετά ήσυχο,ξάπλωσα στο κρεββάτι και περίμενα την κοπέλα.
Η Ιωάννα μπήκε στο δωμάτιο αργά και νωχελικά όπως και στο σαλόνι.Με χαιρέτησε στα Ελληνικά.Μιλήσαμε για λίγο στα Αγγλικά.Στεκόταν και με κοιτούσε αμέτοχη,πιάνοντας το μόριο μου και παίζοντας το σε ένα απαλό handjob περιμένοντας να καβλώσει. Πήρα την πρωτοβουλία και την πλησίασα φιλόντας τα μικρά στήθη της και τον λαιμό της.Στα φιλιά στο στόμα η συγκεκριμένη δεν είναι δεκτική.
Μετά απο αυτά τα λίγα υποτυπώδη προκαταρκτικά και βλέποντας την αμέτοχη,ξάπλωσα στο κρεββάτι.Η κοπέλα πήρε το προφυλακτικό και με ρώτησε για να το βάλει.Της είπα ότι επιθυμώ το τσιμπούκι άνευ πλαστικού περιβλήματος. Αυτή ήταν αρκετά διστακτική και με παρακάλεσε να το φορέσει. Κατόπιν μου εξήγησε και καλά ότι έχει πρόβλημα με τις τρίχες. Ήταν αρκετά ευγενικη και παρακλητική και της είπα να το φορέσει. Αφού δεν μπορούν να κάνουν ένα πρόγραμμα δεν θα πρέπει να το ανακοινώνουν καθόλου. Η αλλιώς να ανακοινώνουν ελεύθερο στοματικό μόνο στους ξυρισμένους ή πρωκτικό ανάλογα με το μέγεθος του μορίου.Οπότε εδώ θα βαμολογήσω αρνητικά λόγω παραπλανητικής ανακοίνωσης υπηρεσίων.
Κατά τα άλλα η συνουσία εξελίχθηκε ομαλά χωρίς άλλα προβλήματα πλην του τέλους της στο οποίο είχαμε άλλο ένα θεματάκι. Η κοπέλα λοιπόν πέρασε το προφυλακτικό με δυσκολία καθώς το μόριο μου ήταν πεσμένο λόγω ανεπάρκειας προκαταρκτικών ξάπλωσε δίπλα μου για να ξεκουράζεται,το έβαλε στο στόμα της και άρχισε ένα τσιμπούκι το οποίο έχανε σε αίσθηση λόγω του πλαστικού και λόγω της έκδηλης απειρίας της. Της είπα να γυρίσει σε στάση 69 για να σώσουμε την παρτίδα και τελικά καταφέραμε να συντονιστούμε. Το μουνάκι της το περιποιήθηκα χωρίς κανένα πρόβλημα και αν κρίνω απο τους αναστεναγμούς της το έκανα πράγματι καλά και της άρεσε. Πλεόν είχα καβλώσει καλά και η κοπέλα συνέχισε να τσιμπουκώνει.
Η πρώτη στάση ήταν αυτή της γελαδάρισας με την κοπέλα απο πάνω μου δηλαδή.Την γαμούσα χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ αυτή αναστέναζε και έγλυφα τα βυζιά της. Την έφερα πιο κοντά μου σε πιο στενή επαφή αγκαλιάζοντας την και γλύφωντας την στο λαιμό της νώ χάιδευα τα μακριά μαλλιά της που έπεφταν στο πρόσωπο μου. Σε παροτρύνσεις μου να με γλύψει και αυτή στον λαιμό όμως δεν ανταπέδιδε. Δεχόταν γλύψιμο αλλά η ίδια δεν παρείχε.Κατά τα άλλα η αίσθηση ήταν αρκετά καλή και αν είχε και φιλάκια θα ήταν σίγουρα καλύτερη.
Στο πισωκολητό η κοπέλα πήρε και πάλι σωστή στάση όπου εκεί την κάρφωνα δυνατά με την κοπέλα να βογγάει και να με φτιάχνει καλύτερα.
Στο ιεραποστολικό την ξάπλωσα και μπήκα και πάλι χωρίς πρόβλημα μέσα της συνεχίζοντας την συνουσία.Την πήρα σε διάφορες παραλλαγες και κατόπιν της είπα να ολοκληρώσω στο σώμα της. Εδώ υπήρξε η ανατροπή που λέγαμε καθώς η κοπέλα αρνήθηκε. Έτσι την τοποθέτησα σε στάση 69 όπου ολοκλήρωσα εντός του λαστίχου κάνοντας παιχνίδι. Να διευκρινήσω ότι υπήρξε ησυχία και δεν με ενόχλησε η υπηρεσία για τον χρόνο.
Στο τέλος και ενώ η κοπέλα ντυνόταν είχαμε μία μικρή συνομιλία, την χαιρέτησα και αποχώρησε.
Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα μαγαζί καθαρό και άνετο σε καλή τιμή 20 ευρώ.Η Ιωάννα τώρα είναι κοπέλα η οποία στην συνουσία συνεργάζεται αρκετά καλά.Δεν κλέβει σε στάσεις.Δέχεται 69 χωρίς κανένα πρόβλημα. Ελεύθερο στοματικό γενικά δεν παρέχει και αν παρέχει το κάνει επιλεκτικά ανάλογα αν είσαι ξυρισμένος η όχι.Πάντως δεν είναι ικανοποιητικό και χρήζει βελτίωσης.Επίσης δεν παρέχει και cob. Στο σεξ ο ρόλος της είναι παθητικός, είναι νωχελική και μαλθακή και προτιμά να δέχεται γλυψίματα σε λαιμό και στήθος αλλά όχι να τα παρέχει η ίδια.Προτείνεται προς δοκιμή σε κανονικό πρόγραμμα χωρίς άλλες πρόσθετες απαιτήσεις λόγω πακέτου εμφάνισης,υπηρεσιών,μαγαζιού και χρόνου. Δεν προτείνεται προς δοκιμή στους απαιτητικούς.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 7 άλλα μέλη

Σχόλια