Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 43 10
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μόλις είχα βγει από Φυλής.69 από τη Χριστίνα και ήδη σκεφτόμουν να ξαναμπώ. Κάνοντας μια βόλτα στα υπόλοιπα κόκκινα φωτάκια να δω τι παίζει, μπαίνω και σ’ αυτό το σπίτι στο οποίο είχα πολλά χρόνια να πατήσω. Η κυρία του σπιτιού είναι μία πολύ ευγενική γυναίκα (θα έλεγα τελείως παράταιρη με το χώρο και τη δουλειά) και μου παρουσιάζει τη Σακίρα εκ Ρουμανίας. Ένα όμορφο κορίτσι, ψηλή λεπτή μελαχρινή με ωραία μάτια, έ δεν ήθελα και πολύ, δίνω το 20ρικο και μπαίνω στο δωμάτιο. Η κοπέλα ήρθε σχεδόν αμέσως, πιάσαμε λίγο την πάρλα, έχει τρείς μήνες στην Ελλάδα και 1 εβδομάδα στο μαγαζί εδώ. Μιλά ελληνικά (αρκετά καλά για τρείς μήνες παραμονής ). Λοιπόν στο διαταύτα, η κοπέλα κάνει μέτριο προς καλό τσιμπούκι, έχει γενικά καλή διάθεση να σε ικανοποιήσει, αλλά χρειάζεται βελτίωση στην τεχνική (ίσως να ήταν και κουρασμένη αφού δουλεύει από το πρωί ). Αυτό που γούσταρε πολύ ήταν να της χουφτώνω τα βυζιά! Της ζήτησα να ανέβει από πάνω αλλά δεν ήθελε οπότε ξεκινήσαμε στο κλασσικό ιεραποστολικό. Και εκεί που έλεγα ότι θα τελειώναμε έτσι ψιλοξενέρωτα, της λέω δεν γυρνάμε πλαγιαστό;. Έ λοιπόν χωρίς υπερβολή το καλλίτερο και πιο αισθησιακό σεξ που έχω κάνει σε αυτή τη στάση!. Η κοπέλα έδειχνε να γουστάρει πάρα πολύ, σε μια στιγμή μου έπιασε το χέρι και το έχωσε στο μουνί της! Φοβερές κινήσεις της λεκάνης δεν φαινόταν να βιάζεται καθόλου, μου έδωσε την εντύπωση ότι θα τελείωνε και αυτή αλλά δεν έντεξα και δεν άργησε να έρθει το τέλος. Βοηθούσε και ο καθρέφτης που υπάρχει στον τοίχο του δωματίου στην όλη απόλαυση.

Σίγουρα θα ξαναεπισκεφτώ σύντομα την κοπέλα, αν ήταν έτσι κουρασμένη θέλω να δω τι θα κάνει πιο κεφάτη. Με την εμφάνιση που έχει δεν αποκλείεται να την κάνει για στούντιο.

Α, μια και μόλις διάβασα τις κριτικές των προηγουμένων (αν τις είχα δει πριν, μάλλον δεν θα είχα μπει) η διαφορά στη συμπεριφορά της με μένα σίγουρα είναι μεγάλη, ίσως η γκόμενα δεν το έχει δει επαγγελματίας και πάει με τα γούστα της αλλιώς δεν εξηγείται το τρελλό χούφτωμα που γούσταρε. Θα την δοκιμάσω άλλη μία φορά πρωί να δω πως είναι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Σακίρα
Μέγας
27
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού