Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σαν φανταρακι κι εγώ εξου και ο τίτλος και αφού ή κοπέλα μου ήταν αδιαθετη αποφάσισα μιας και έχω βαρεθεί να βλέπω χακί να επισκεφθω τα παλιά λημέρια...κοπέλα ή ναταλυ από ρωσια ξανθιά νταρντανα με βυζαρες και κωλαρααα αλλά με υφακι γλυκο...το πρόσωπο της κατ εμέ δεν κολλάει με το σωμα της..το σώμα της σου βγάζει να το σκισεις αλλά στο προσωπο είναι πολύ γλυκούλα..και φαίνεται αρκετά μικρή..στα του αγώνα τώρα..μ εβγαλε το μποξερακι και έπεσε πάνω στο πέος μου με το μεγάλο της στήθος να το χαϊδεύει από πάνω μέχρι κάτω..μ έδωσε αρκετά φιλάκια στο σώμα και μου πέρασε προφυλακτικό για ένα μέτριο προς καλό στοματικό...στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω μου. ο ρυθμός ήταν αργός αρχικά αλλά καυλωσα τόσο πολύ που την επιασα από τη μέση και ανεβασα ρυθμό ενώ εκείνη με αληθοφανή τρόπο με προέτρεπε να μην ανεβαζω γιατί θα εχυνε...εγω σαν κακό παιδί δεν την άκουσα και κάποια στιγμή έπεσε πάνω μου και αναστεναξε βαθιά λέγοντας ΕΧΥΣΑΑΑ...Στη συνέχεια την γυρισα στα 4 όπου μετά από 2 λεπτά εκσπερμάτωση μέσα στο γλυκό και ζεστό μουνακι της.. επιβάλλεται να ξαναπαω σύντομα....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Υπηρεσίες
papakaliatisch10
Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική