Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 197 10
Μπουρδέλα
193305
Γενική βαθμολογία
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μετα απο την ξενερα στο τσονταδικο της προηγουμενης κριτικης,καταφτανω στην οδο Φυλης.Συμπτωματικα εντελως,βρηκα παρκινγκ ακριβως εξω απο το 54.Σκοπος ηταν να βρω στη Φωκαιας κανα καλο ακαποτο τσιμπουκι και χυσιμο μουρη βυζια αφου και αρκετα κουρασμενος ημουν,και δεν νομιζω να καταφερνα να χυσω γαμωντας εχοντας ριξει πηχτη πριν λιγα λεπτα στο σινεμα.Τελιακα λεω δεν γαμιεται,ας μπω να δω τι παιζει.Μπαινω στο Β οπου με υποδεχεται η τσατσα καλωντας την πουτανα.Εμφανιστηκε μια συμπαθητικη αλλοδαπη που μου παρουσιαστηκε ως Ρωσιδα,με καλο σωμα και καλη διαθεση.Μου τριφτηκε λιγο για να με ψησει,αλλα αποφασισα να κανω τσαρκα οπως παντα πριν αποφασισω.Να σημειωσω οτι δεν επαιζε ακαποτη πιπα.Μπαινω στο διπλανο και βλεπω μια μεγαλη παρεα πιτσιρικαδες γυρω στα 20 να περιμενουν στο σαλονι.Την γαμησαμε σκεφτηκα,ουτε αυριο δεν γαμαμε.Τελικα με ενημερωσαν οτι περιμεναν ενα φιλο τους να τελειωσει και θα φευγαν.Τους ρωτησα αν αξιζε και μου απανησαν με ενα στομα και μια φωνη λες και ηταν χορωδια οτι ηταν σουπερ και πως ηταν ολοι τακτικοι πελατες της.Δεν μπορει να ναι συνομωσια λεω.Τελικα ο φιλος τους μαλλον ηταν χαρμανης διοτι ουτε 3 λεπτα δεν εκατσε μεσα και βγηκε,μαζι με την πουτανα.Στα της κορασιδος τωρα,η Ωροροα οπως συστηνεται ειναι ενα κοντοπουτανο Ρουμανιδι,καταμαυρη απο τα μπανια και το σολαριουμ,κατι που ενισχυεται και απο την πιθανον αθιγγανικη καταγωγη της.Κωλαρα στυτη και καμπυλωτη,ιδανικη για σκαμπιλισμα,και βυζαρες μεγεθους χουφτας αρκετα καλες στην υφη.Επειδη ειμαι μπουρδελιαρης απο το 1998,εχω εμπειρια και ξερω απο την εκφραση της πουτανας αν εχει κεφια και αν ειναι περιποιητικη,και επειδη σπανιως πεφτω εξω,κατεθεσα το τιμιο 20αρικο για να περασω,αφου με κερδισε με το χαμογελο και τον εξω καρδια χαρακτηρα της.Το δωματιο αποδεκτο για μπουρδελο,το κρεβατι σε καλη κατασταση οπως και τα σεντονια.Πλυσιμο χεριων και ψωλης στο νιπτηρα και ξαπλα στο κρεβατι μαλακιζομενος για προθερμανση περιμενοντας το κοριτσι.Μετα απο 2-3 λεπτα μπαινει στο δωματιο και αρχιζει κατευθειαν φιλια στις ρωγες μου και στο λαιμο μου,ενω χαιδευε το ορθιο παπαρι μου.Της βγαζω τα εσωρουχα και αρχιζει να τριβει τις βυζαρες στο κονταρι ενω χαιδευε και τα αρχιδια απαλα και εμπειρα.Περασμα καποτας και αρχισε βαθυ καταπινατο τσιμπουκι ενω εγω χαιδευα τα κωλομερια της και ψιλαφηζα την κωλοτρυπιδα της.Αρκετα καλη πιπα θα ελεγα,μου χουν κανει πολυ καλυτερες σε μπουρδελα αλλα χαιρετιζω την προσπαθεια της να με κανει να περασω καλα.Τελικα την βαζω κατω και αρχιζω να την σφυροκοπαω με δυναμη ενω αυτη με ενθαρρυνε βογκωντας(προφανως ψευτικα) και χαιδευοντας τα κωλομερια και την πλατη μου.Επειδη το τελος δεν θα ερχοταν και την ενημερωσα,την ρωτησα αν μπορω να μαλακιστω και να χυσω στις ζυζαρες της,κατι που δεχτηκε.Βγαλσιμο καποτας και μαλακια ενω την εβλεπα να χαιδευει το μουνακι της.Καταθεση στα βυζια της ενω μερικα σκαγια την πηραν και στο σαγονι,τα οποια σκουπισε με μωρομαντηλο προχειρα.Να σημειωσω οτι δεν πλυθηκε στο νιπτηρα με αποτελεσμα ο επομενος που θα γλυψει τα βυζια της θα γλυψει και τα φλοκια μου.Αυτος ηταν και ο λογος που δεν πλησιασα καν το προσωπο μου στα βυζια της,κατι που δεν εχω κανει ποτε σε μπουρδελο,διοτι εκει εχουν αφησει τα ιχνη τους ψωλες,σαλια και φλοκια συναγνωνιστων.Σε κανα στουντιο απο αυτα που κανουν μπανιο μπροστα σου μονο τετοια,φιλοι μου.Αφου με χαιρετισε ευγενικα κανοντας μου μια φιλοφρονηση,βγηκε σαλονι να μοστραρει τα καλη της σε μια παρεα που μολις ειχε μπει.Ντυθηκα και εφυγα,αναλλογιζομενος τα γεγονοτα της βραδυας,και οτι η εν λογω κατ εμε που θεωρουμαι αρκετα δυσκολος και παραξενος με τις πουτανες,το αξιζε το 20αρικο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Aurora
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού