Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 38 10
Γενική βαθμολογία

4.2
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δυστυχώς...η Άντζυ....ξεφούσκωσε σε σχέση με .. παλιά...

Και όταν εννοώ παλιά εννοώ επί εποχή Φιλιππίδου και μαζί με Μόνικα τσατσά...

Πέρασα σήμερα (πρώτος απογευματινός πελάτης).... Μια και διάβασα πως είναι και απόγευμα και την είχα χάσει..
Μπαίνοντας (με το που άναψε το φωτάκι)...μου την παρουσιάζει η τσατσά πριν βγει...και δεν αναφέρει πρωκτικό...Ωχ λέω πάλι γκαντέμης δεν την πέτυχα...Βγαίνοντας όμως την βλέπω...έφαγα σκάλωμα γιατί την είχα αφήσει ξανθιά και έγινε καστανή...την ρωτάω για πρωκτικό και...φάγαμε πόρτα...είπε θα το κόψει για καιρό για να...ξεκουραστεί....

Άντε λέω να μπω αν και το πορνοένστικτό μου μου έλεγε να κάνω πίσω...

Μπαίνω και περιμένω...έρχεται και αν και πρώτος πελάτης με παίρνει κάποια...ψιλομασχαλίλα...φφφ....κάτι τέτοια με ξενερώνουν...3sec γλύψιμο ρώγας μου χωρίς να βγάλει εσώρουχα...και καπότα σε πεσμένο μόριο...λέω πάει το χάσαμε το παιχνίδι...της βγάζω σουτιέν της ζητάει να βγάλει και τα πέδιλα να βλέπω πατουσακια (το έκανε αλλά με δείγμα αγγαρείας μια και λέει πρέπει να τα ξαναβάλει και ίσως περιμένουν πελάτες...) τες πα...πάω κάπως να καυλώσω και γυρίζει 69 (δεν έγλειψα)....αλλά δεν έβλεπα φως...της λέω κάτσε να σηκωθώ όρθιος στο κρεββάτι να με τσιμπουκώνεις που το έκανε αδιαμαρτήρητα...και μουσπασε τον πούτσο φτιάχνοντας συνέχεια το προφυλακτικό προς τον κορμό και καλά μην βγει....ήμαρτον...

Αφού ας πούμε βρήκα κάποια στύση μου ζήτησα να μπω ιεραποστολικά αλλά της ζήτησα στα 4....

Στήθηκε, την σφυροκώπησα (και αφού βγήκε κανα 2-3 φορές να σαλιώσει το προφυλακτικό λέει μην είναι στεγνο και σπάσει) έχυσα και γεια σας....

Δυστυχώς απογοήτευση....

υ.γ. πολύ άγχος με το προφυλακτικό την είδα...και απότι διάβασα από προηγούμενος συναγωνιστές το ίδιο κάνει πια σε όλους...για να έκοψε και τον κώλο πιστεύω κάτι παίζει...ίσως της έσπασε καμιά καπότα σε γαμήσι από κώλο και έχει αγχωθεί?...και να έκοψε το κωλί? τί να πω....αλλά και τόσο άγχος στην πίπα με το προφυλακτικό?!?!?! δεν ξέρω μάγκες...κάπως περίεργα μας τα λέει το μωρό....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2016
Όνομα κοπέλας
Άντζυ
Υπηρεσίες
openmind33
Σεβαστός
37
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική