Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 57 10
Μπουρδέλα
78662
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Εχοντας φορτώσει απίστευτα τον τελευταίο μήνα , παρ' ολο που τίμησα το γνωστο Μαράκι απο Ιασ.36 την Νάταλυ απο Μ.Α 15 και την Κατερίνα στο Ιασ. 2 οροφο (εξαιρετικές πατούσες , καβλώνει) και την γνωστή Πάολα , είπα να κουμπώσω 1/2 γεννόσημο και να επισκευθώ την Σοφία για 3η φορά σε 2 μήνες.
Πολλοί την γνωρίζετε καθως και τις υπηρεσίες της . Για όσους δεν , αναφέρω : Ψηλή κοντα στα 50αρχή
μαστάρια 3 κρεμαστά , κωλάρα και πατουσάρες . Ολη για γλύψιμο , για τους μερακλήδες πάντα .
Παραβιάζοντας τον κανόνα (τίτλος κριτικής) που δεν πηδάω Παρασκευή εως Σάββατο απογευμα , καθώς και αποχη μιας ημέρας απο ζωικά παράγωγα (για μεταφυσικούς λόγους) πήγα στο Σοφάκι .
Βγήκε η τσατσά (στο αριστερό) .... - Η Σοφία ειν........
Εβγαλα το παράβολο και χωθηκα εν ριπή οφθαλμου στο αριστερό δωμάτιο .
Σε 6-7 εσκασε το Σοφάκι .
- Τι κάν......... χράαααπ φιλί πεταχτό (οχι γλώσσα που λέω , απλά χείλη)
- Σε ψάχνω κοριτσάρα ΜΟΥ (πόντος !)
- Ε , τώρα τέλος ντιακοπές , πίσω ντουλειά , εσυ καλά ?
- Εγω ? Τωρα οχι , σε λίγο όμως ΘΑ ΕΙΜΑΙ !
Κάνω λαβή ξαπλώνει , περνάω λίγο στήθος χέρια λαιμό κι αρχίζει να μου σπρώχνει το κεφάλι προς τα κάτω .
Ε , ρε μνήμη λεω !
Ξεκίνησα να "δουλεύω" με ακρίβεια εκπαιδευμένου πράκτορα της Μ.Ι 16 .......
Το είχα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ..... όσο κάβλωνε τόσο σεληνιαζόμουν . Κούναγε λεκάνη ετριβε τις ρώγες της χάιδευε το στήθος της , με άγγιζε στο κεφάλι χωρίς πίεση .
Εβγαζε υγρα κι εγω τα έπαιρνα .....
ΤΕΛΕΙΟΝ .
Μετα απο περίπου 12'-15' ήλθε το τέλος . Γλυκό , χωρίς φωνές μές την κάβλα .
Οτι κατεβασε ΤΟ ΗΠΙΑ με τελετουργική μανία .
Σκέφτηκα να πληρωσω και δεύτερο γύρο , διότι δεν πρόλαβα να γλείψω κωλάρα και πατούσες .
Στην κατάσταση που ήμουν όμως ήθελα να εκραγώ . Σηκώθηκα της τον έδωσα για λίγο στο στόμα
και μετά ενεθηλάκωσα το πέος στον κόλπο της Σοφίας . Βοηθούντος και του γεννόσημου , η καβλα
μου ήταν ΣΙΔΕΡΟΚΑΒΛΑ ........ ήθελα να φθάσω απο κάτω πρός τα πάνω μέχρι τον ισοφάγο της .
Ήλθε το τέλος σε μία σταση και μόνον , την ιεραποστολική . Παρατεταμένος οργασμός με σπασμούς κατόπιν εντολών του Κ.Ν.Σ (κεντρικό νευρικό σύστημα) στην στοργική αγκαλιά της Σοφίας .
"Φωτίστηκαν" και τα 6 τσάκρας .
Φιληθήκαμε χαιρετιθήκαμε αποχώρησα , κατα 10 πνευματικά κιλά ελαφρύτερος .
Εν κατακλείδι . Οσοι γουστάρετε εξαιρερικές υπηρεσίες απο ωριμο κορίτσι στο 10 € σπεύσατε .
Είναι οντως VFM .
Τελειώνοντας να πώ πως φίλος προσωπικός που δεν γράφει εδω , αλλά διαβάζει έκανε το αμίμητο .
Πηγε στο Σοφάκι 4 φορές σερί !!! Back to back που λένε και οι Αγγλοι.
Νομίζω μία έχυσε . Τις άλλες 3 έγλυφε .
ps: Η τσατσά μήτε που ακούστηκε/ ενόχλησε στα 18 περίπου λεπτα που έκατσα μέσα .
pps :δεν ρώτησα άν δίνει κώλο , αλλά who caaaaares !
Χαιρετισμούς σε όλους τους συνοδοιπόρους-συναγωνιστές .
Πολλοί την γνωρίζετε καθως και τις υπηρεσίες της . Για όσους δεν , αναφέρω : Ψηλή κοντα στα 50αρχή
μαστάρια 3 κρεμαστά , κωλάρα και πατουσάρες . Ολη για γλύψιμο , για τους μερακλήδες πάντα .
Παραβιάζοντας τον κανόνα (τίτλος κριτικής) που δεν πηδάω Παρασκευή εως Σάββατο απογευμα , καθώς και αποχη μιας ημέρας απο ζωικά παράγωγα (για μεταφυσικούς λόγους) πήγα στο Σοφάκι .
Βγήκε η τσατσά (στο αριστερό) .... - Η Σοφία ειν........
Εβγαλα το παράβολο και χωθηκα εν ριπή οφθαλμου στο αριστερό δωμάτιο .
Σε 6-7 εσκασε το Σοφάκι .
- Τι κάν......... χράαααπ φιλί πεταχτό (οχι γλώσσα που λέω , απλά χείλη)
- Σε ψάχνω κοριτσάρα ΜΟΥ (πόντος !)
- Ε , τώρα τέλος ντιακοπές , πίσω ντουλειά , εσυ καλά ?
- Εγω ? Τωρα οχι , σε λίγο όμως ΘΑ ΕΙΜΑΙ !
Κάνω λαβή ξαπλώνει , περνάω λίγο στήθος χέρια λαιμό κι αρχίζει να μου σπρώχνει το κεφάλι προς τα κάτω .
Ε , ρε μνήμη λεω !
Ξεκίνησα να "δουλεύω" με ακρίβεια εκπαιδευμένου πράκτορα της Μ.Ι 16 .......
Το είχα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ..... όσο κάβλωνε τόσο σεληνιαζόμουν . Κούναγε λεκάνη ετριβε τις ρώγες της χάιδευε το στήθος της , με άγγιζε στο κεφάλι χωρίς πίεση .
Εβγαζε υγρα κι εγω τα έπαιρνα .....
ΤΕΛΕΙΟΝ .
Μετα απο περίπου 12'-15' ήλθε το τέλος . Γλυκό , χωρίς φωνές μές την κάβλα .
Οτι κατεβασε ΤΟ ΗΠΙΑ με τελετουργική μανία .
Σκέφτηκα να πληρωσω και δεύτερο γύρο , διότι δεν πρόλαβα να γλείψω κωλάρα και πατούσες .
Στην κατάσταση που ήμουν όμως ήθελα να εκραγώ . Σηκώθηκα της τον έδωσα για λίγο στο στόμα
και μετά ενεθηλάκωσα το πέος στον κόλπο της Σοφίας . Βοηθούντος και του γεννόσημου , η καβλα
μου ήταν ΣΙΔΕΡΟΚΑΒΛΑ ........ ήθελα να φθάσω απο κάτω πρός τα πάνω μέχρι τον ισοφάγο της .
Ήλθε το τέλος σε μία σταση και μόνον , την ιεραποστολική . Παρατεταμένος οργασμός με σπασμούς κατόπιν εντολών του Κ.Ν.Σ (κεντρικό νευρικό σύστημα) στην στοργική αγκαλιά της Σοφίας .
"Φωτίστηκαν" και τα 6 τσάκρας .
Φιληθήκαμε χαιρετιθήκαμε αποχώρησα , κατα 10 πνευματικά κιλά ελαφρύτερος .
Εν κατακλείδι . Οσοι γουστάρετε εξαιρερικές υπηρεσίες απο ωριμο κορίτσι στο 10 € σπεύσατε .
Είναι οντως VFM .
Τελειώνοντας να πώ πως φίλος προσωπικός που δεν γράφει εδω , αλλά διαβάζει έκανε το αμίμητο .
Πηγε στο Σοφάκι 4 φορές σερί !!! Back to back που λένε και οι Αγγλοι.
Νομίζω μία έχυσε . Τις άλλες 3 έγλυφε .
ps: Η τσατσά μήτε που ακούστηκε/ ενόχλησε στα 18 περίπου λεπτα που έκατσα μέσα .
pps :δεν ρώτησα άν δίνει κώλο , αλλά who caaaaares !
Χαιρετισμούς σε όλους τους συνοδοιπόρους-συναγωνιστές .
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ε , ρε μνήμη λεω !
Προσκυνω Προσκυνω Προσκυνω