Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Είχα διαβάσει καλες κριτικές για την αλιονα και αποφάσισα να επισκεφθω και εγώ..
Η αλιονα είναι ενα μιλφ περίπου 30 χρ ψηλή και αδυνατη με μικρο στήθος σχετικα..τα μαλιά τις καστανοξανθα και τ προσωπο τις ωραίο με λιγες ρυτίδες ..πάντως σε καμια περίπτωση δεν την λες Πιπίνι.
Αφού έδωσα το παράβολο ξαπλωσα να απολαυσω και εγώ τις περιβόητες υπηρεσίες μιας και εμφανισιακά δεν είναι πολύ στα γούστα μ.Αφού περίμενα κανένα μισαωρο σε φαση ήμουν οτι με ξέχασαν:-D έρχεται η αλιονα..συστηθηκαμε και ξεκίνησε να με γλύφει απο τα πόδια, μ έκανε λίγο μασάζ στις πατουσες αλλά γαργαληθηκα και έκοψε..ξεκίνησε ν μ γλύφει τ αρχίδια και μετα πήρε ακαποτα τον πουτσο μ στο στόμα τις.Η πίπα τις ηταν με πολύ σάλιο αλλά τοε έλειπε η δυναμη και το ρουφηγμα.δεν θα έλεγα ότι είναι και η τοπ που μ έχουν πάρει αλλά καλη..την γυρισα σε 69 έχει ενα μικρο μουνακι που ξεκίνησα να τ γκυφω με μανία..εκεί η πίπα της βελτιώθηκε και έγινε βαθιά με δυναμη..την γυρισα στα τέσερα και την γαμησα για λίγο ωσπου εδυσα στο στοματακι τις..χαμογελαστή τα έφτυσε στο νυπτηρα..μ ειπε αν έχω δοκιμάσει να μ κάνουν πίπα με παγακιΝαι! τις απάντησαν όχι ..και μ λέει την επόμενη φορά να δικιμασουμε..Χμμμ;
Συμπερασματικά είναι καλη αλλά δεν ξετρελαθηκα ..σε υπηρεσίες είναι πιο καλη η βιολέτα απο τ υπόγειο πιστεύω..βέβαια μπορεί η δικιά σας εμπειρία να είναι καλύτερη.. Καλά γαμησια ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
48
Πόντοι:
3.172
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Μάκης Τσατσαρίδης, STAVROS6969, TOMMY DEVITO

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού