Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 77 10
Μπουρδέλα
80607
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Ελενη ειναι μια Ρωσιδα μιλφαρα με μετριο σε ομορφια σπασμενο προσωπο , μακρυ ξανθο σγουρο μαλλι , ψηλο αναστημα , λευκο δερμα , μικρα βυζακια και αδυνατο σωμα.Θα ελεγα οτι ειναι αρκετα αδυνατη.Εμφανισιακα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Η κοπελα φορουσε ενα ολοσωμο κοκκινο φορεμα.Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο.
Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο λιγο ηρθε η αμιλητη μιλφαρα.Δεν μιλαει καθολου Ελληνικα και δεν καταλαβαινει τα Αγγλικα.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε να μου γλυφει τα βυζακια μου.Μετα ηθελε να κανει ακαποτη τσιμπουκοδρομια αλλα εγω της ειπα να μου περασει προφυλακτικο
.Η κοπελα ηταν ξαπλωμενη απεναντι απο εμενα και με πιπωνε.Την πιπα της θα την χαρακτηριζα ως μετρια.Ηταν καπως μονοτονη και με μικρη χρηση χεριου.Εκανε αρκετες προσπαθειες για ντιπφροατ.Αυτο το βαζω στα θετικα.Δεν μπορει ομως να ρουφηξει ολο το καυλι.Στα θετικα επισης βαζω οτι εκανε καραμελωμα μεγαλης διαρκειας.Μου γεμισε με σαλια τα αρχιδια μου!
Η πιπα της ειχε μεγαλη διαρκεια.
Την σταματησα για να μην εχουμε προωρο τελος
και την ξαπλωσα ανασκελα.Της τον καρφωσα και αρχισα να την γαμαω στην ιεραποστολικη σταση.Αυτη επαιζε με τα βυζακια μου και με τραβουσε για να μπαινω ολος μεσα στο μουνακι της.Μετα απο κανενα 5 λεπτο γαμησιου , βγηκα απο μεσα της και πεταξα το προφυλακτικο.Εκατσα ορθιος και αρχισα να τραβαω μαλακια.Αυτη εκατσε στην ακρη του κρεββατιου.Εγω τραβουσα μαλακια σε μικρη αποσταση απο το προσωπο της
.Αυτη μου εδειχνε να τελειωσω στο στομα της
.Εγω εδειξα το προσωπο της
.Μετα απο λιγο τα πρωτα χυσια την πετυχαν στη μαπα!![Ναι!](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι!](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Την πετυχα στα ματια και την μυτη!!!![Ναι!](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Αυτη εβαλε το χερι της μπροστα στην πουτσα μου αλλα συνεχιζε να περιμενει καρτερικα τα υπολοιπα χυσια!
Τα υπολοιπα χυσια πεσαν στο πατωμα!
Αφου ξεστραγγισα τοτε της εδωσα χαρτι για να σκουπιστει
.Η κοπελα σκουπιστηκε , ντυθηκε , με χαιρετησε και αποχωρησε απο το δωματιο.
Συνοψιζοντας , η Ελενη ειναι μια αρκετα αδυνατη Ρωσιδα μιλφαρα.Πιστευω οτι οι λατρεις των Ρωσιδων μιλφαρων αξιζει να την δοκιμασουν! Οχι για την ομορφια της που εχει μια δοση καλτιλας
αλλα για τις καλες τις υπηρεσιες!
Η κοπελα δεν εδειξε ιχνη βιασυνης αλλα η τσατσα μας ενοχλησε.Το πιο θετικο παντως ειναι οτι η κοπελα δεχεται τελειωτικο στο προσωπο!
Ειναι μεγαλη καυλα να χυνεις την πουτανα στη μαπα!
Οπως οι πορνοσταρ χυνουν στη μαπα τις μουναρες στις τσοντες!
Ελπιζω να σας βοηθησα!![Καπέλο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Εδωσα το 10ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο λιγο ηρθε η αμιλητη μιλφαρα.Δεν μιλαει καθολου Ελληνικα και δεν καταλαβαινει τα Αγγλικα.Η κοπελα ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε να μου γλυφει τα βυζακια μου.Μετα ηθελε να κανει ακαποτη τσιμπουκοδρομια αλλα εγω της ειπα να μου περασει προφυλακτικο
![Κουλ](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sunglasses2.png)
Την σταματησα για να μην εχουμε προωρο τελος
![Χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smile2.png)
![Λύπη](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sad2.png)
![Ματάκι](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wink.png)
Συνοψιζοντας , η Ελενη ειναι μια αρκετα αδυνατη Ρωσιδα μιλφαρα.Πιστευω οτι οι λατρεις των Ρωσιδων μιλφαρων αξιζει να την δοκιμασουν! Οχι για την ομορφια της που εχει μια δοση καλτιλας
![Εμμμμ](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rolleyes.gif)
![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
![Καπέλο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2016
Έχουμε τα ίδια γούστα
θα την βάλω στα υποψην
![Χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smile2.png)
![haker301978(1)](https://xenstorage.bourdela.com/data/avatars/l/110/110088.jpg)
haker301978(1)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1