Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα που την αναζητούσα αλλά δεν συνέπιπταν οι βάρδιες,επιτέλους πέτυχα την Αλίονα. Τώρα ότι να γράψω για αυτήν είναι λίγο, γιατί είναι του τύπου μου. Πρόκειται για δίμετρη γυναικάρα,απο Ρωσία κατά δήλωση της,με ξανθά μαλλιά τα οποία και είχε πιασμένα,όμορφο σώμα λεπτό καλοσχηματισμένο,στήθος μικρό αλλά αρκετά συμπαθητικό απαλό και βελουδένιο.Πραγματικά ένας άγγελος! Και το πρόγραμμα της πραγματικά άπαικτο! Η γυναικάρα αυτή πραγματικά μου άφησε ένα άρωμα ανάμνησης απο την δεκαετία του 90 με τις καλλίγραμες Ρωσίδες αλλά φανταστείτε το όλο αυτό Χ10 λόγω προγράμματος.
Για να μην μακρυλογούμε μόλις την είδα και άκουσα και το πρόγραμμα αμέσως κατέβαλα το αντίτιμο και λίγο αργότερα ξαναπέρασα και για δεύτερο γύρο.Η Αλιόνα μπήκε στο δωμάτιο αεράτη,με χαιρέτησε και με ρώτησε αν μιλάω Αγγλικά γιατί δεν γνωρίζει Ελληνικά.Μόλις της απάντησα ότι γνωρίζω,ανακουφίστηκε και κάναμε μία εισαγωγική κουβεντούλα.Της έκανα κοπλιμέντα για την ομορφιά της τα οποία και δέχθηκε χαμογελώντας.
Αφαίρεσε τα εσώρουχα της και πρόβαλε το θεσπέσιο κορμάκι της.Άρχισα να την χαιδεύω και να την φιλάω στο λαιμουδάκι και τα όμορφα στηθάκια της.
Μου είπε να ξαπλώσω και να χαλαρώσω για να απολαύσω το πρόγραμμα της. Στην πρώτη συνεύρεση ξεκίνησε αμέσως το γλύψιμο ενώ στην δεύτερη με έγλυφε και μου έκανε και ένα απαλό μασάζ με τα έμπειρα όμορφα χεράκια της.Έγλυψε την περιοχή των μηρών ανατριχιάζοντας με,πλάι στα πλευρά και κατέβηκε στους όρχεις.Εγώ είχα αφεθεί στην περιποίηση της. Απο το μυαλό μου πέρασε η σκέψη του ότι πολύ σωστά την βάπτισαν Αλιόνα την κοπέλα.Αν την έβλεπε η Αλιόνα απο Διδύμου 18Β εν δράση σίγουρα θα ζήλευε.Το γλύψιμο της ήταν απαλό,αργό,υγρό και αρκετά αισθησιακό.Στους όρχεις, λοιπόν που λέτε,έδωσε ρέστα,γλύφωντας όλη την περιοχή με τον ρυθμό που περιέγραψα μουλιάζοντας την στο σάλιο. Κατόπιν άρχησε να γλύφει αργά και αισθησιακά το σκληρό ανορθωμένο πέος κατά μήκος του κορμού και περιμετρικά της βαλάνου και κατόπιν το πήρε στο στόμα της.Την δεύτερη φορά μου έκανε και deepthroat η γυναικάρα.
Την γύρισα στην στάση του 69 για να διαπιστώσω ότι είχε ένα πολύ όμορφο πίσω σύστημα με ωραία περιποιημένη και καθαρή μουνάρα και κωλοτρυπίδα ελαφρώς παραβιασμένη.Ξεκίνησα να απολαμβάνω την μουνάρα της και να γλύφω και την κωλοτρυπίδα της και αυτή με αποζημίωσε με μία καταπληκτική τσιμπουκάρα μιας και το απολάμβανε.
Τέτοια κορμάρα θα ήταν κρίμα να μην της κάνω και έρωτα. Οπότε της το είπα,μου πέρασε προφυλακτικό σχολιάζοντας το μέγεθος του οργάνου μου και της είπα ότι θα την προσέξω μιας και μου είπε να μην την καρφώσω δυνατά. Ανέβηκε απο πάνω μου η Αμαζόνα και άρχισε να κουνιέται απαλά.Την έφερα κοντά μου και άρχισα να της κάνω τρυφερό έρωτα αυξάνοντας περιοδικά την ένταση των παλινδρομήσεων. Η γκόμενα το απολάμβανε και άρχισε να με γλύφει στον λαιμό και μου να λέει ερωτόλογα στα αυτιά μου. Την δεύτερη φορά έπεσαν και φιλιά και έχοντας την προς το τέλος σε στάση ιππαστί κατακόρυφα πάνω μου μου είπε να μην σταματήσω μέχρι που έχυσε κάνονικά.
Την πρώτη φορά την πήρα κατόπιν και σε στάση πισοκωλητού όπου εκεί βρήκαμε ρυθμό και την κάρφωνα ενώ αυτή είχε στηθεί ωραία και απολάμβανε ενώ και εγώ απολάμβανα την θέα απο τον πούτσο μου που έμπαινε βαθιά και βεντούζωνε στο στενό μουνάκι της.
Για το φινάλε και της δύο φορές την έβαλα να με γλύφει σε αρχίδια και πέος και όταν ήμουν έτοιμος της τα έριξα στο στοματάκι της. Να προσθέσω ότι η κοπέλα κατά την διάρκεια της πράξης ξέρει να πέρνει και όμορφες πόζες και στησίματα στον καθρέπτη για να σε καβλώνει.
Εν κατακλείδι πρόκειται για μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα,με άριστες υπηρεσίες, vfm σίγουρα.Η κοπέλα τον Σεπτέμβριο θα πάει στην πατρίδα της δυστυχώς . Προτείνεται ανεπιφύλακτα προς δοκιμή όσο προλαβαίνετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, ZeroTolerance, Jim25jim και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2016
Θαυμάσια!
Θα πάω Σαββατοκύριακο να γνωρίσω την Αλιόνα!
Η τσατσά ενόχλησε καθόλου;
Δ
Διαγόρας
19 Αυγούστου, 2016
Tην πρώτη φορά προς το τέλος της συνεύρεσης, γύρω στα 12 λεπτά.Την δεύτερη φορά δεν με ενόχλησε καθόλου.Γενικά δεν είχα θέμα με πόρτες και η κοπέλα σε μένα τουλάχιστον ήταν άψογη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2