Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 69 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
...η γάμευση με μια περιστασιακή γκόμενα αποδείχθηκε μουφα , πολλές απαιτήσεις και τρέξιμο για μια ψόφια παράτριψη σε ένα παθητικό σώμα με πεσμένα βυζιά και οπισθια...μου δημιουργησαν μια παράξενη απογνωση ...την απαξιωσα και βγήκα στο σεργιάνι για στητές ενεργητικές καμπυλότητες...
...κάθησα στο σαλονάκι και αντίκρυσα 2 ώριμες γυναίκες με εκσεσημασμένες καμπυλότητες , ήταν ευδιάθετες και με προδιέθεσαν για ζωηρή γάμευση και έτσι πόνταρα 40μάρκες ...
...μπήκαν στο δωμάτιο θώπευσα και έλειχα τις στητους μαστούς της πρώτης με τις υπεργερμένες θηλές ( είχε κοκκινη κοντή κομη και νορμάλ σωματοτυπο ...) η άλλη πιο τροφαντούλα ξανθια με πιο μεγάλες μαστικές καμπυλότητες μου έλειχε το πέος και θώπευε το όσχεό μου ...μετά οι ρόλοι εναλλάχθηκαν με την κοντοκοκκινη κόμη να μου λείχει το πέος και την έτερη ξανθιά τροφαντή γυναίκα να μου προσφέρει τους μαστους της προς λειχική ικανοποιηση ...στην συνέχεια ανέβηκε επι του πέους μου η κοντοκόκκινη και η άλλη μου πρόσφερε τις καμπυλότητες της προς θώπευση και λειχία ...ύστερα πάλί έγινε αλλαγή με την ξανθιά τροφαντή να ιππεύει το πέος μου και η κοντοκοκκινη να μου προσφέρει τους μαστους με τις υπεργερμένες θηλές προς θωπευση και λειχία ...
...εκσπερμάτισα και το πολυπόθητο συνουσιοπιοειδές με μαστούρωσε δημιουργώντας στο προσωπό μου ένα χαζοχαρούμενο μειδίαμα ...απεμπλάκην ...και περπατούσα ανάλαφρος στα στενά της πιάτσας λυτρωμένος απο τις απαιτησεις και την δυσφορία απο την μουφα περιστασιακή γκόμενα ...αυτός ο διηδονισμός ήταν βάλσαμο , είχα μεγάλη ανάγκη για ένα υψιαιχμο καθαρό ηδονισμό άνευ δυσφορίας απο τις μαλακισμένες απαιτήσεις μιας γυναίκας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2008
Όνομα κοπέλας
Εύα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Άννα
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
429
Πόντοι:
20.605
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, amjik, ekkrhktikos και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2016
+1 για τον Πικερ?Μεγάλο χαμόγελο
DN
Duke Nukem
08 Αυγούστου, 2016
Αυτός είσαι άρχοντα!!!!! Ναι!
08 Αυγούστου, 2016
Ε ναί λοιπόν ! Η πρώην γειτονιά μου εχει υψηλούς μεταφυσικούς κραδασμούς .
Τελικά δεν ειναι τυχαίο που στην ευρύτερη περιοχή γαλουχήθηκα ανδρώθηκα , "σπούδασα" την τέχνη του πορνείου , επένδυσα εαυτόν για να κατακτήσω μια θέση ισόβιου Πρυτανη σε αυτόν τον στίβο .

Αξιος επισκέπτης ο Κος rigormortis
Καπέλο
09 Αυγούστου, 2016
τα σέβη μου αγαπητοι συναγωνιστές και μύστες μου Καπέλο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4