Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 38 10
Μπουρδέλα
73733
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
επισκεψη στον οικο για συναντηση με την αντζυ την οποια ειχα χασει και ενημερωθηκα απο το bou οτι βρισκεται στο Φωκαιας 9,ο Αρης ενημερωσε οτι η κοπελα αργει(μετα μου ειπε οτι ειχε μια καλη παρτουζιτσα), κανω μια βολτα και επιστεφω, η αντζυ με μαυρα εσωρουχα για οσους δεν την ξερουν ειναι ψηλη αδυνατη ξανθια με μικρο βυζακι και ενα εκφυλο προσωπάκι με μια ελιτσα αλλα σιντι κροφορτ ,δεν χρειαστηκε να με πεισει να μπω στο δωματιο γιατι την ενημερωσα οτι για αυτην ειχα κατεβει, μεσα στο δωματιο το αρνητικο ειναι ο φτωχος ακαλαίσθητος χωρος ο οποιος δεν ειναι για τα γουστα κανενος, και αδικεί την συγκεκριμενη κοπελα , στον αγωνα τωρα, η καβλουλα παντα ευδιάθετη ξεκιναει φιλωντας με απο τον λαιμο στις ρογες σε ολο το σωμα βαζει προφυλακτικο και ξεκιναει μια υπεροχη πιπα στον σωστο ρυθμο, χωρις να ξεχναει να ρουφαει και τα μπαλακια μου, χαριζοντας μου και το εκφυλο γεματο υποσχέσεις βλέμμα της,σημειωτεον τον φτανει μεχρι ριζα!!!!, ανεβαίνει απο πανω και ξεκιναει να μαλαζει με το αιδιο της το καβλι μου, φιλωντας με στον λαιμο με εμενα να γλυφω τα βυζακια και τις ρογουλες, κρατωντας την δυνατα απο τα κωλομαγουλα και δίνοντας εναν δυνατο και γρηγορο ρυθμο,αλλαγη στασης η κορασιδα απο κατω συνεχιζοντας το σφυροκόπημα, φιλια πολλα στον λαιμο και τα χείλη, αλλαζουμε σταση στα τεσσερα ,στην οποια ανεβαινω σχεδον απο πανω της και συνεχιζω να βαραω ανελεητα το μουνακι της ,εφτασε η ωρα για το πολυποθητο κωλαρακι,στο οποιο μου βαζει δευτερο προφυλακτικο λογω της δυνατης εντασης φοβηθηκε οτι θα σπασει,και αρχειζω να οργώνω την οπισθια τρυπουλα με εναν ρυθμο πολυ εντονο και νιωθοντας συνεχεια το τερμα του τουνελ, ο συνεχης και εντονος ρυθμος με την συμμετοχή και επαύξηση της εντασης απο την αντζυ γρηγορα αρχισε να με κουραζει στα ποδια καθωτι την γαμουσα σχεδον ορθιος στο κρεββατι και οχι στα γονατα, επειδη η ωρα που ηταν μαζι μου κοντευε στο 20λεπτο σεβόμενος τον χρονο της(χωρις να υπαρχει καμια διαμαρτυρια ,το τονιζω)προτιμω να τελειωσω με πιπα, αφου μου βγαζει τα προφυλακτικα(2) μου ξεκιναει μια πιπα ολα τα λεφτα, τελευταια στιγμη βρισκω την δυναμη να φωναξω τελειωνω αλλιως θα τα ειχε παρει ολα στο λαρυγγι της,με συνεχιζει με μαλακια προσφεροντας μου μια δυνατη και χωρις σταματημο εκσπερματωση στα χερια της και στην κοιλιακή μου χωρα , αφου επλυνε τα χερια της με καθαρισε με χαρτι μου ειπε να δωσω χαιρετισματα σε καποιες φιλες, φιλιθηκαμε και αναχωρισα.Ηκοπελα αδικειτε εκει ειναι μια βασίλισσα σε εκπτωτο βασιλειο,
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2016
Όνομα κοπέλας
Άντζυ
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού