Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 197 10
Μπουρδέλα
193305
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δε θυμάμαι πότε περιπου την πήρα , αλλά νομίζω στις 30 Δεκέμβρη. Απόγευμα, κατεβαίνω μια κάθετη στη Φυλής κατευθυνόμενος προς Διδύμου για την πίπα της Βίκυς. Σταματάει ένα γαλάζιο αμάξι (με ελληνικές πινακίδες). Μέσα βγαίνει μια μουνάρα που έπαθα πλάκα. Την ακολούθησα και είδα ότι μπήκε στο σπιτάκι αυτό!!! ΑΜέσως περίμενα να ανάψει το φωτάκι και μπήκα. Στέλλα τη λένε , ρωσίδα, είναι πολύ όμορφη. Προγράμματα τα κλασσικά. Μπαίνει στο δωμάτιο , με μπικίνι αγιοβασιλιάτικο. Το βγάζει και έπαθα ένα ψιλοσόκ. Παιδιά έχει μεγάλα μεν , ΑΛΛΑ απίστευτα κρεμασμένα βυζιά. Κρίμα γιατί είναι νέο κοριτσάκι , και σκέψου στα 60 που θα έχουν φτάσει τα βυζιά της. Σε αφήνει να της πιπιλίσεις τις ρώγες. Αλλά πέραν τούτου μηδέν. Ελάχιστη πίπα, δεν πέτυχα καν πλήρη στύση και μετά την γάμησα σε κανονική στάση. Όπως ήταν φυσικό , χωρίς πλήρη στύση δε γινόταν δουλειά και με τέλειωσε με handjob. Δε θα την ξαναπάρω.
Υ.Γ. Μετά κάθησα και σκέφτηκα , την όλη φάση . Ο γκόμενός (που φάνηκε ψιλοήμερο παιδί, από το αμάξι που τον είδα) πάει τη γκόμενά του στη δουλειά να την πηδήξει η μισή Αθήνα. Κατάντια . Και μάλιστα επειδή την συνάντησα όταν κατέβηκε από το αμάξι, ήταν σαν να μου την έδινε να την γαμήσω. Τί τραβάνε αυτοί οι άντρες για τις κυρίες...
Υ.Γ. Μετά κάθησα και σκέφτηκα , την όλη φάση . Ο γκόμενός (που φάνηκε ψιλοήμερο παιδί, από το αμάξι που τον είδα) πάει τη γκόμενά του στη δουλειά να την πηδήξει η μισή Αθήνα. Κατάντια . Και μάλιστα επειδή την συνάντησα όταν κατέβηκε από το αμάξι, ήταν σαν να μου την έδινε να την γαμήσω. Τί τραβάνε αυτοί οι άντρες για τις κυρίες...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2008
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού