Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 192 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Αλιόνα είναι μία 35άρα προς 40άρα έτσι μου φάνηκε πάντως και ακετα όμορφη Ρωσίδα ψηλή λεπτή και κοντό ξανθό μαλί και εφόσον ξέρεις ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί μόλις πρόσφατα δουλέυαν 2 κοπέλες που ήταν στρίπερ η Μοίρα και η Αλεξάνδρα/Λολίτα το παρουσιαστικό της σε κάνει να σκεφτέις αυτό,τέλος πάντων δεν την ρώτησα αν ήταν στρίπερ οπότε μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. στα του αγώνα όμως δίνει φιλιά στο σώμα ελαφρα γλυψιματάκια κυρίως στο στήθος και κατεβαίνει αργα και αισθησιακά προς τον πούτσο.Γλύφει αρχίδια και γύρω γύρω κατεβαίνει και στο περίνεο,ύστερα με ρώτησε αν θέλω ακάποτο τσιμπούκι τησ ειπα οκ και συνέχισε σε ένα καλό τσιμπούκι χωρίς δόντι και χέρι,όταν ήρθε η ώρα να βάλει την καπότα δεν μπορούσε να την ξετηλίξει κατά μήκος της πούτσας και μου λέι εξκιούζ μι και μου την έδωσε να την βάλω εγώ,τότε πέρνω την καπότα και της λέω εξκιούζ μι;σε λίγο θα μου λες ξεσκιούζ μι αυτή βέβαια δε το κατάλαβε επειδή δεν ξέρει Ελληνικά,απλώς νομιζε πως εγω δεν ήξερα πως λέγεται το εξκιουζ μι. Μετά το λογοπαίγνιο και αφού φόρεσα την καπότα στήθηκε ωραία στα 4.Εκεί ανακάλυψα ότι έχει δουλεμένη κωλοτρυπίδα η υπηρεσία δεν το ανακοινώνει στο πρόγραμμα αλλά αν ξαναπάω θα το ζητήσω μέσα στην κοπέλα,το μουνάκι της πάντως έχει φοβερή αίσθηση μιλάμε πραγματική βεντούζα δεν το περίμενα ήταν η ευχάριστη έκπληξη,δεν άλλαξα στάση έχυσα στο πισωκωλητο με μέτριους ρυθμούς και ωραία θέα.Χωρίς βιασίνες με άνεση χρόνου και χωρίς κλεψιές στο γαμήσι αξίζει το εικοσάρικο.Η κοπέλα δεν μιλάει Ελληνικά είναι μόνο 3 εβδομάδες στην Ελλάδα αλλά ξέρει Αγγλικά και συνεννοήσαι άνετα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2016
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, xilnik, ThE και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια