Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
H επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι στις 15.00 . Δουλεύουν δύο κοπέλες είπε η τσατσα , και οι δύο κοπέλες κάνουν ελεύθερο στοματικό και κώλο , το γνωστό τροπάρι δηλαδή μόνο που η Ρενάτα δεν δίνει το κωλί της χωρίς έξτρα λεφτά μέσα όπως έχω ξαναγράψει ....
Πρώτη κοπέλα είπε η τσατσα είναι η Τούλι μας που φυσικά πρόκειται για την τεράστιων διαστάσεων καστανή μιλφ , η δεύτερη κοπέλα κάτσε να την δεις είναι καινούργια μου είπε....να η Ρενάτα μας είπε μόλις αυτή βγήκε απο το δωμάτιο , ε όχι και καινούργια η Ρενάτα είπα ...καινούργια καινούργια απάντησε η πονηρή υπηρεσία , πως είναι καινούργια αφού την έχω πάρει πιο παλιά εδώ...το σκέφτηκε λίγο και απάντησε ότι δεν το γνώριζε γιατί δεν ήταν τότε αυτή εδώ.
Τέλος πάντων πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο πιο πολύ γι α την εμφάνιση της Ρενάτας παρά για τις υπηρεσίες της.. Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , καλησπέρα είπε μπαίνοντας στο δωμάτιο , τι κάνεις μωρό μου με ρώτησε και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού χωρίς να βγάλει τα εσώρουχα της...Κατευθείαν στο ψητό , πήρε κατευθείαν τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον γλύφει με μανία μετά χαλάρωσε λίγο τον ρυθμό και τον έγλυφε σαν παγωτό , πέρασμα και απο αρχίδια , γενικά η πίπα της πολύ καλή.
Της έβγαλα το σουτιέν και ασχολήθηκα λίγο με τα 2άρια βυζιά της , την ξάπλωσα ανάσκελα και μπήκα ανάμεσα στα πόδια της , η θέα του μουνιού της είναι πραγματικά εκπληκτική , το βλέπεις και θέλεις να το γλύφεις με τις ώρες ... Αναστεναγμοί και τράβηγμα των μαλλιών μου απο αυτήν.
Έπιασε το προφυλακτικό το άνοιξε και το τοποθέτησε στα χείλη της , το τοποθέτησε στην άκρη της πούτσας μου και το ξεδίπλωσε με αυτά. Λίγο πίπα ακόμα και της είπα να γυρίσει και να στηθεί στα τέσσερα , καλή στάση σώματος και καλή θέα. Μια μόνο στάση 6-7 λεπτά δυνατό γαμίσι που το δέχεται αδιαμαρτύρητα , την είπα ότι τώρα θα γαμίσω την κωλοτρυπίδα σου και πήγα να της τον χώσω , είναι έξτρα μου είπε κάτι που το περίμενα ...η υπηρεσία δεν λέει ότι είναι έξτρα της είπα , η υπηρεσία μπορεί να λέει ότι θέλει απάντησε , κάνεις λάθος της απάντησα η υπηρεσία πρέπει να λέει ακριβός τι παρέχεις...
Δεν έδωσα και μεγάλη σημασία μίας και γνώριζα την απάντηση αλλά το έκανα για να δώ τι θα μου πει , της είπα να μου τον πάρει στο στόμα να χύσω γιατί δεν έχω άλλη όρεξη να την γαμίσω , μου είπε να ξαπλώσω , έβγαλε το προφυλακτικό πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να με γλύφει με λύσσα πάλι , κλασσικά μόλις τα πρώτα χύσια τα ένιωσε στο στόμα της έβγαλε τον πούτσο έξω και έχυνα ανεξέλεγκτα...κάποια την πέτυυχαν στο μέτωπο και στα μαλλιά , με μαλάκιζε μέχρι που στέρεψα , σηκώθηκε και πλύθηκε σχολαστικά , με χαιρέτησε και έφυγε.
Στο δωμάτιο έκατσα λίγο πάνω απο 20 λέπτο , με την Ρενάτα ξέρεις τι πάρεις , γαμάς ένα εμφανίσιμο μιλφάκι με ωραίο κορμί πολύ καλή πίπα και υπέροχο μουνάκι , απο κει και πέρα φιλιά σήμερα δεν έδωσε προκαταρκτικά δεν κάνει και κώλο δίνει με έξτρα 10 ευρώ... Για μία φορά δεν είναι κακή και αν σου αρέσει όπως εμένα και δεύτερη δεν είναι τραβηγμένο.
Θέλω να σταθώ στην τσατσα η οποία γενικά έχει υφάκι ενώ συνέχεια ανακοινώνει υπηρεσίες χωρίς να παρέχονται απο της κοπέλες ή δεν διευκρινίζει ακριβός τι κάνει η κάθε κοπέλα. Σε εμένα δεν χτύπησε την πόρτα αλλά σε βόλτες μου την έχω πετύχει να χτυπάει συχνά πόρτες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2016
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 4 άλλα μέλη

Σχόλια