Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 102 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεταμεσονύχτια επίσκεψη στο μαγαζί κατά τις 2 στις 20/9/07. Υπηρεσία η γνωστή από πολλούς γραφική γριούλα….στο σαλόνι εμφανίζετε η Χριστίνα η γνωστή σε όλους από Κολωνού 30Α. Πλέων τον τελευταίο καιρό την συναντάμε Κολωνού 32Α και Ιάσονος 19Α και ίσος να την συναντήσουμε Κολωνού 27Α. Μπαίνω δωμάτιο… ο χορός πολύ υποβαθμισμένος αλλά σχετικά καθαρός, έρχεται η Χριστίνα σχετικά γρήγορα…ούτε να ξεντυθούμε προλάβαμε… και από εκεί και πέρα ξεκινάνε όλα!!!

Ξεκινάει το πρόγραμμα με την κλασική πίπα, θα μπορούσα να πω η καλύτερη που μου έχει κάνει κοπέλα ως τώρα και παραλίγο να με κάνει να τελειώσω… Επιλέγω να συνεχίσουμε με τη κανονική στάση. Η Χριστίνα πολύ θερμή και με πολύ πάθος που οδηγούσε χωρίς να μπορώ να αντιδράσω, σε κάτι αντίστοιχο… σε κάτι πολύ πρωτόγνωρο για εμένα , που ήθελα να το ζήσω μέχρι να φτάσει στο τέλος... Ήταν μια μοναδική στιγμή στην ζώνη μου αυτή η εμπειρία μαζί της, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Χριστίνα!!! Και πιστεύω και οι άλλη άντρες μαζί σου, να νιώσουν ότι ένιωσα εγώ, αυτήν την στιγμή!!!

Υ.Γ. Η Χριστίνα τιμάει το 20€!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2007
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια