Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Εισηλθα στο σαλονι του ισογειου οικου ανοχης.Δουλευε η Κατερινα.Προκειται για μια προμιλφ αθιγγανη ιεροδουλη με προσωπο με αγρια χαρακτηριστικα , μελαμψο δερμα , μικρο νερουλο στηθος , κανονικο αναστημα , καρε μαυρο μαλλι και αδυνατο κορμι.Η κοπελα ειχε ξεκινησει την καριερα της απο Κολωνου 23.Τοτε εκανε ελευθερο στοματικο και ειχε χαρακτηριστει υγειονομικη βομβα! Επισης εχει κανει ενα περασμα απο Φυλης 136 οροφος.Τωρα ανακοινωθηκε απλο προγραμμα.

Εδωσα ενα απαξωμενο 10ρικο και περασα στο δωματιο.Ξαπλωσα στο κρεββατι και υστερα απο λιγο ηρθε η ανεκφραστη Κατερινα.Πεταξε ενα γεια και αμεσως εφαρμοσε το προφυλακτικο.Μηδεν στα προκαταρκτικα.Πρωτο αρνητικο.Ηταν ξαπλωμενη πλαγια προς τα εμενα και με πιπωνε.Αδιαφορη η πιπα της.Μικρης διαρκειας η πιπα.Δευτερο αρνητικο.Της ειπα να αφαιρεσει τον στηθοδεσμο της.Αλλιως δεν βλεπω να τον αφαιρουσε απο μονη της.Τριτο αρνητικο.Ηθελε αμεσως να κανουμε πισωκολλητο.Προφανως για να τελειωσω πιο γρηγορα! Την ξαπλωσα ιεραποστολικα και αρχισα να την γαμαω.Μηδεν συμμετοχη αυτη.Απλως κοιτουσε την κοιλια μου! Τεταρτο αρνητικο.Δευτερη σταση την εστησα στα τεσσερα.Αυτη στηθηκε στα τεσσερα με τον κωλο χαμηλα.Το κεφαλι της το εφερε χαμηλα μπροστα.Την γαμουσα σε μετριους ρυθμους και κοιτουσα τον καθρεπτη.Ειναι καυλωτικη η θεα της στα τεσσερα.Της εριξα μερικα κωλοχαστουκακια αλλα αυτη εκανε παραπονα.Πεμπτο αρνητικο.Ε, ποσα αλλα αρνητικα θελετε!!! Μετα απο λιγο αρχισα να χυνω.Αυτη ηθελε να τραβηχτει ενω εγω ακομη εχυνα.Εγω την κρατησα μεχρι να ξεστραγγισω.Αυτη ντυθηκε , πεταξε ενα γεια και αποχωρησε απο το δωματιο.

Συνοψιζοντας , η Κατερινα ειναι μια μετρια σε εμφανιση ιεροδουλη.Μηδεν προκαταρκτικα , αδιαφορη πιπα μικρης διαρκειας, μηδεν συμμετοχη στο σεξ.Δεν σας την συνιστω! Ελπιζω να σας βοηθησα!
Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, fouxter, jimy.m. και 4 άλλα μέλη

Σχόλια