Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η τσα2 μας παρουσίασε την Φωτεινή. Μία αδύνατη , κοντούλα , ρωσίδα milf , με μικρά βυζιά και μαλλί μέχρι την βάση του λαιμού . Μαζί της δούλευε και η Αλίσα που εκείνη την ώρα ήταν στο δωμάτιο. Πήρα παραπέρα την τσα2 και την ρώτησα εάν η ΦΩτεινή έκανε αυταρχικό Γλώσσα. Μου απάντησε πως μόνο η Αλίσια κάνει Λύπη. Oταν όμως την ρώτησε μου είπε πως τελικά κάνει κι εκείνη Ναι!. Επίσης πρόσθεσε πως δεν μιλάει ελληνικά Λύπη.
Οδηγόντας με στο δωμάτιο με ρώτησε εάν θα ήθελα να φέρει , η Φωτεινή , το πλαστικό.
Απάντησα να το φέρει Κουλ
Μπήκε με μία τσαντούλα ώμου. Από μέσα έβγαλε ένα δεκαπεντάρι μαλακό δονητή μπαταρίας (το πλαστικό που είχε αναφέρει η τσα2 ). Της είπα (με νοήματα ) πως ήταν ωραίος , αλλά θα χρησιμοποιούσαμε το δικό μου στραπόν το οποίο είχα ήδη ετοιμάσει. Εβγαλε το βρακί της και καθώς της φορούσα το ζωνάκι με τον δεκαπεντάρι Ντοκ Τζόνσον έβγαλε και το σουτιέν. Πράγματι δεν μιλούσε ελληνικά αλλά χαμογελούσε αρκετά, επίσης στο δέσιμο βοήθησε και εκείνη.
Οταν έβγαλε εκείνα τα τεράστια παπούτσια που φορούσε πρέπει να της έριχνα ένα κεφάλι.
Με νοήματα την ρώτησα που ήταν η κρέμα. Οταν κατάλαβε τι της έλεγα έδειξε τρομοκρατημένη. Την είχε ξεχάσει Λύπη. Της έκανα νόημα να μην ανησυχεί και σηκώθηκα να φέρω την δική μου Κουλ.
Εδειξε τον Ντοκ Τζόνσον και με νοήματα με ρώτησε εάν θέλω να του βάλουμε καπότα.
Της είπα πως του την είχα φορέσει ήδη , απλά ήταν ταβηγμένη μέχρι τέρμα και δεν φενόταν Κουλ.
Της ζήτησα να ξεκινήσει φιλόντας με Γλώσσα.
Αρχισε να με φιλάει από πάνω κατεβαίνοντας προς τα κάτω μέχρι που έφτασε ανάμεσα στα πόδια μου Γλώσσα. Της είπα να μην με τσιμπουκώσει. Ρώτησε για τα αρχίδια. Εγνεψα ναι. Μάλιστα έτσι όπως μου τα έγλυφε σήκωσα τα πόδια για να δω εάν θα μου έγλυφε και τον κώλο αλλά δεν το έκανε, έμεινε στο γλύψιμο των αρχιδιών και μόνο Λύπη. Ξέχασα να πω πως έτσι όπως με φιλούσε της έπιασα το χέρι και το πήγα ανάμεσα στα πόδια μου δείχνοντάς της πω ς θα ήθελα να μου χαιδέυει τα αρχίδια και το κώλο , πράγμα που έκανε Γλώσσα (χωρίς όμως να μου βάλει κωλοδάχτυλο Λύπη).
Οταν λίγο αργότερα , ξαπλωμένος ανάσκελα , άλειφα την κωλοτρυπίδα μου με κρέμα εκείνη γονατιστή ανάμεσα στα μπούτια μου μου τα χάιδευε με τις άκρες των δαχτύλων της περιμένοντας να τελειώσω Γλώσσα. Αφού τελείωσα την λίπανση σήκωσα τα πόδια ψηλά. Τότε εκείνη πλησίασε και ,πιάνοντας τον πλαστικό πούτσο , ακούμπησε το πουτσοκέφαλο στην κωλότρυπα μου Γλώσσα. Στην συνέχια άρχισε απλά να κουνιέται χωρίς να προσπαθεί να το βάλει παραμέσα Χμμμ;. Βλέποντας πως δεν γίνονταν δουλειά Λύπη της έκανα νόημα πως θα γυρνούσα στα 4 Μεγάλο χαμόγελο.
Πιάνοντας κι εγώ τον λαστιχένιο πούτσο την βοήθησα να μου τον χώσει. Οταν με παραβίασε κόλησε στην πλάτη μου και αφού με αγκάλιασε άρχισε να με γαμάει τσιμπόντας μου τις ρώγες Γλώσσα. Κάποια στιγμή έσκυψα και ακούμπησα το κεφάλι μου στο κρεβάτι με την μούρη μου στραμένη προς τον καθρέφτη. Εκείνη , αφήνοντας με από την αγκαλιά της , με έπιασε από τον κώλο και συνέχισε να με γαμάει με καλές κινήσεις Γλώσσα αλλά χωρίς να νιώθω την διαδρομή Λύπη. Ετσι όπως ήμουν , τέντωσα πίσω το χέρι μου και κουνόντας το μπρος πίσω της έδειξα να βγαίνει και να μπαίνει αργά και ρυθμικά Σπασίκλας. Ακολούθησε τις οδηγείες μου και τώρα μπαινόβγαινε ωραία Γλώσσα. Καθώς με γαμουσε έβλεπε το στραπόν. Ηταν η ώρα να αφεθώ Κουλ. Χαλάρωσα όσο μπορούσα και άρχισα να συμμετέχω βογκοντας Γλώσσα. Βογκούσε κι εκείνη μαζί μου καθώς συνέχιζε το γαμήσι μου αυξομειώνοντας τον ρυθμό Γλώσσα. Αν και με κάποιες στραπονιές με πονούσε δεν έλεγα τίποτα, την άφηνα να πάρει πάνω της μιας και έχω παρατηρήσει πως τόσο στις ενεργητικές τρανς όσο και στις ενεργητικές γυναίκες είναι εις βάρος της απόδοσής τους όταν τις διακόπτεις συχνά Γερο-μύστης.
Οταν σήκωνα τη ράχη μου προς το μέρος της εκείνη με αγκάλιαζε και μου έτριβε τις ρώγες Γλώσσα.
Κάποια στιγμή άρχισε να με γαμάει με αρκετά δυνατές στραπονιές , πάντα βογκόντας Γλώσσα. Ο πούτσος μπαινόβγαινε ωραία στην κωλοτρυπίδα μου (καθρέφτης ), ενώ εγώ πότε στηριζόμουν στους αγκώνες μου και πότε ακουμπούσα το μαγουλο στο μαξιλάρι Γλώσσα.
Νιώθοντας τον κώλο μου να ζορίζεται Κατσικογάμης της ζήτησα κρέμα.
Οση ώρα ξεβίδωνα το πόμα και έβαζα στο χέρι μου μία ποσότητα εκείνη συνέχιζε να με γαμάει σε αργούς ρυθμούς Γλώσσα.
Διέκοψε αφήνοντάς με να αληφτώ και αμέσως μου τον ξαναέχωσε Κατσικογάμης
Είχε πλάκα που έτσι όπως με γαμούσε δυνατά (τώρα είχε ζωηρέψει και σχεδόν με ξέσκιζε!!) , κάποια στιγμή την είδα να πιάνει το πίσω λουράκι του στραπόν (εκείνο που χώνεται μέσα στον κώλο) και να το τραβάει προς τα πάνω , έτσι ώστε να τεντώνει το σύστημα (φαίνεται το ένιωθε χαλαρό..... ίσως πρέπει να προσθέσω καμιά δυο ακόμα τρύπες στο πίσω λουρί για να εφαρμόζει καλά και στις αδύνατες). Θέλοντας λοιπόν να την κάνω να συνεχίσει το ξεσκίσι με μεγαλύτερο πάθος , άνοιξα , με τα χέρια , τα κωλομέρια μου Μεγάλο χαμόγελο. Πράγματι με το που το είδε την κίνησή μου άρχισε να με γαμάει ακόμα πιο δυνατά και πιο γρήγορα!..... Γλώσσα
Την άφησα να συνεχίσει για λίγο ακόμα και στην συνέχεια της έδειξα πως θα ξάπλωνα ανάσκελα για να χύσω τραβόντας μαλακία Μεγάλο χαμόγελο. Από εκείνη ήθελα να με γλύφει.
Ξεκίνησε με αρχιδογλύψιμο Γλώσσα. Η τσα2 χτύπησε την πόρτα Λύπη . Η Φωτεινή της φωνάξε κάτι στα Ρώσικα και συνέχισε Ναι!. Τελικά έχυσα μαλακιζόμενος καθώς εκείνη με γλωσσοφιλούσε Γλώσσα. Της είπα πως είναι καλή (You are good!) και η φουκαριάρα χάρικε Χαμόγελο. Μάλιστα μου είπε και σπασίμπα! Χαμόγελο
Εφυγε κατευθείαν.
Το είπα και στην τσατσά ,έξω , πως ήταν καλή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2016
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339, a-aprilios, pepermint και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια