Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 179 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κριτική είναι για το σπιτάκι του ορόφου. Η Κατερίνα είναι Ουκρανίδα αν θυμάμαι καλά, μιλφ με αρκετά καλό σώμα για την ηλικία της, τατουάζ, μικρό βυζί. Είπα να περάσω μιας και δεν έβρισκα κάτι καλύτερο, και αναλογιζόμενος πως ένα μιλφ όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί να είναι εντελώς χάλια.

Δυστυχώς στο δωμάτιο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενα. Η κοπέλα δυστυχώς δεν κάνει για αυτή τη δουλειά, δεν ξέρω αν παλιότερα ήταν καλύτερη, αυτό που είδα πάντως είναι μια βετεράνος πόρνη: μου παραπονιόταν για τη δουλειά, για τους πελάτες, για όποια μαλακία μπορεί κανείς να φανταστεί. Τέλος πάντων, με τα πολλά ξεκίνησε μια ξεσκούφωτη πίπα, η οποία πρέπει να ομολογήσω πως δεν ήταν κακή. Αφού ατσάλωσα για τα καλά της είπα να έρθει από πάνω, γκρίνιαξε αλλά το έκανε, κοπανήθηκε 2-3 φορές και μου ζήτησε αμέσως να αλλάξουμε. Τη γύρισα ιεραποστολικό, όπου δε με άρεσε η συμμετοχή της μιας και ήταν πολύ απαθής, οπότε την έστησα στα τέσσερα όπου και τελείωσα.

Συνοψίζοντας, δεν την προτείνω με την καμία, αντιθέτως της προτείνω να αποσυρθεί εφόσον η δουλειά της την δυσκολεύει τόσο πολύ.

Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 10 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2016
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436