Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 104 10
Μπουρδέλα
188763
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την Μπάρμπορα την είχα πάρει και παλιότερα στο Αδανών 2, χωρίς να έχω ανεβάσει τότε κριτική. Από τότε έχει πάρει κιλά, χωρίς βέβαια να με ενοχλεί αυτό – ίσα ίσα που όταν ήταν λεπτότερη τα ψεύτικα βυζιά της έδειχναν πολύ αφύσικα.
Η Μπάρμπορα λοιπόν για να την περιγράψω λίγο είναι μελαχρινή με μαύρο μακρύ μαλλί, ωραίες βυζάρες και όμορφο κώλο. Τις βυζάρες της ιδιαίτερα της έχει πάντα έξω, δεν πρέπει να την έχω πετύχει ποτέ με σουτιέν.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες τώρα, θα έλεγα πως δεν είναι κακές, αλλά είναι γενικά λίγο περίεργη. Και τις δύο φορές που την πήρα ένιωσα λες και είμαι με καμία άσχετη τύπισσα για ποτό και χαλαρό γαμήσι, και όχι με πουτάνα. Στο Αδανών θυμάμαι είχε σκάσει στο δωμάτιο με το τσιγάρο, εδώ τώρα όχι, αλλά και πάλι ήρθε δίπλα μου, άρχισε να με χαιδεύει χαλαρά, να μου παίζει τον πούτσο και να μου μιλάει για ένα κάρο άσχετες μαλακίες. Μπορεί να πέρασε κανά 10λεπτο μέχρι να αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να δουλέψει, να σκύψει και να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα της. Στη συνέχεια τη γάμησα σε δύο στάσεις, πρώτα πλαγιαστά όπου χούφτωνα μανιωδώς τις βυζάρες της, και για το τέλος πισωκολλητό για να έχω τη θέα της κωλάρας της.
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 18 λεπτά.
Τιμή 20 ευρώ.
Η Μπάρμπορα λοιπόν για να την περιγράψω λίγο είναι μελαχρινή με μαύρο μακρύ μαλλί, ωραίες βυζάρες και όμορφο κώλο. Τις βυζάρες της ιδιαίτερα της έχει πάντα έξω, δεν πρέπει να την έχω πετύχει ποτέ με σουτιέν.
Όσον αφορά τις υπηρεσίες τώρα, θα έλεγα πως δεν είναι κακές, αλλά είναι γενικά λίγο περίεργη. Και τις δύο φορές που την πήρα ένιωσα λες και είμαι με καμία άσχετη τύπισσα για ποτό και χαλαρό γαμήσι, και όχι με πουτάνα. Στο Αδανών θυμάμαι είχε σκάσει στο δωμάτιο με το τσιγάρο, εδώ τώρα όχι, αλλά και πάλι ήρθε δίπλα μου, άρχισε να με χαιδεύει χαλαρά, να μου παίζει τον πούτσο και να μου μιλάει για ένα κάρο άσχετες μαλακίες. Μπορεί να πέρασε κανά 10λεπτο μέχρι να αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να δουλέψει, να σκύψει και να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα της. Στη συνέχεια τη γάμησα σε δύο στάσεις, πρώτα πλαγιαστά όπου χούφτωνα μανιωδώς τις βυζάρες της, και για το τέλος πισωκολλητό για να έχω τη θέα της κωλάρας της.
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 18 λεπτά.
Τιμή 20 ευρώ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουνίου, 2016
"Στο Αδανων θυμάμαι είχε σκάσει στο δωμάτιο με το τσιγάρο, εδώ τώρα όχι, αλλά και πάλι ήρθε δίπλα μου, άρχισε να με χαιδεύει χαλαρά, να μου παίζει τον πούτσο και να μου μιλάει για ένα κάρο άσχετες μαλακίες. Μπορεί να πέρασε κανά 10λεπτο " Χα,,, χα .. Ακριβώς- πολλοί το έχουμε ζήσει και με 30λεπτο + αναμονης και παπαρολολογίας και ναναι και ντυμενη αστυνομικινα .. Το μισο- μισο κλιματιστικό, RIP τί θάχει ακούσει εκεί ...
O
observer(1)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1