Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 134 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά απο τις συνεχείς αναφορές για τις μπουρναζογκόμενες του Άγιου Παντελεήμονα κατέβηκα και εγώ στο κλάμπ, εεεεεεεεεε στο μπουρδέλο ήθελα να πω και μπερδεύτηκα, να τις δω απο κοντά και γιατί όχι αν μου έκαναν κλικ να τις κεράσω κανένα σφηνάκι και να χορέψω μαζί τους, εεεεεεεεε να τις πηδήξω και να τις χύσω ήθελα να πω και μπερδεύτηκα.
Στο μαγαζί ήταν υπηρεσία μία κυρία Ρωσόφωνη, πρώτη φορά την έβλεπα, αρκετά επικοινωνιακή,η οποία και καθάριζε το μαγαζί και απολύμαινε τα δωμάτια αρκετά ικανοποιητικά,κουβέντιαζε με τους πελάτες και ήταν γενικά αρκετά ευγενική όπως θα έπρεπε να είναι άλλωστε όλες οι υπηρεσίες ως προς τους εν δυνάμει πελάτες.Μας είπε σε όσους περιμέναμε ότι μαζί της είχε δύο φραουλίτσες και κατόπιν κατέφθασαν οι μπουρναζογκόμενες στον χόρο επιδείξεως.
Η πρώτη και πιο ξεψαρωμένη ήταν η Μπιάνκα,λεπτή,με ωραίο σώμα,μακριά κατάξανθα μαλλιά και η δεύτερη ήταν η Ειρήνη,μελαμψή,ψηλότερη και λίγο λεπτότερη απο την Μπιάνκα με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της η οποία ήταν φανερά πιο τρακαρισμένη απο την Μπιάνκα.Αποφάσισα να δοκιμάσω την Μπιάνκα κατέβαλλα το αντίτιμο και περίμενα να αδειάσει δωμάτιο για να γευτώ και εγώ με την σειρά μου την φραουλίτσα.
Η Μπιάνκα έφθασε στο δωμάτιο και η συνεννόηση έγινε στα Αγγλικά τα οποία μιλάει μιας και Ελληνικά δεν καταλαβαίνει.Την ρώτησα απο που είναι και μου είπε ένα παραμύθι ότι είναι απο Τσεχία μεριά.Δεν της χάλασα το χατήρι.Αφού θέλει να είναι Τσέχα ας είναι και εγώ άλλωστε σείχης απο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είμαι που βρέθηκα στην Ελλάδα για διακοπές.Μάλλον απο Μολδαβία παίζει να είναι πάντως το πιπινάκι.
Έβγαλέ το ροζ στηθόδεσμο και το κιλοτάκι που φορούσε και ήρθε κοντά μου αρχίζοντας να με γλύφει με την καυτή της γλώσσα σε λαιμό και εσωτερικά του λοβού του αυτιού.Δέχθηκε γλύψιμο στο λαιμουδάκι της φιλιά όμως στο στόμα δεν δέχθηκε κλίνοντας την κεφαλή της στο πλάι.Ξάπλωσα στο κρεββάτι και η μικρή συνέχισε να με γλύφει για λίγο ακόμα.Έκανε κίνηση να περάσει προφυλακτικό αλλά εγώ της είπα ότι θέλω άνευ όπως και ανακοινώνεται στο σαλόνι.Ξάπλωσε στο πλάι μου,καθάρισε με μωρομάντηλο το πέος μου και έβαλε τον καβλωμένο πούτσο μου στο στοματάκι της αρχίζοντας να τον ρουφάει.Το τσιμπούκι της ήταν αργο αισθησιακό και καλής ηδονικότητας και είχε ελάχιστο χέρι.Παράλληλα όσο με τσιμπούκωνε θαύμαζε και τον εαυτό της στον καθρέπτη που ήταν δίπλα.Σε προτροπή μου για ορχεολειχία τα καθάρισε με μωρομαντηλο και μου είπε να τελειώσω έτσι προφανώς προσπαθώντας να παρακάμψει το σεξ.Το γλύψιμο της ήταν επιφανειακό και πολύ μικρής ηδονικότητας.Στο τσιμπούκι είναι πολύ καλύτερη.
Της είπα να κάνουμε 69 αλλά αρνήθηκε η μικρή αιφνιδιάζοντας με αρνητικά μιας και ήθελα να γευτώ το στενό της ροζ μουνάκι.Πέρασε καπότα και ανέβηκε πάνω στον πούτσο μου αλλά με είχε κλειδώσει με τα πόδια της για να μην παλινδρομώ.Έμεινε στην στάση αυτή κατακόρυφα σε εμένα κάνοντας την τραμπάλα.Πιο κοντά μου δεν ήρθε.Τα βυζιά της ήταν δυομισάρια περίπου,στητά και ωραία και πρέπει να είχαν πρόθεμα σιλικόνης.Τα έγλυψα,αλλά γενικά τραβιότανε και δεν άφηνε πολλά γλυψίματα σε αυτά.
Στην στάση του πισοκωλητού ομολογώ πως στήθηκε αρκετά εντυπωσιακά φέρνοντας μου τις τρύπες της στο πιάτο και άρχισα να την γαμάω θαυμάζωντας την θέα.Της έτριβα απαλά και την κωλοτρυπίδα της όσο την γαμούσα αλλά δεν ήταν και πάλι ιδιαίτερα δεκτική σε αυτό.Η μικρή όσο την γαμούσα στην στάση αυτή βογγούσε και αναστέναζε δυνατά.Οι αναστεναγμοί της ήταν μεν θεατρικοί αλλά αυτό δεν με πείραξε ίσα-ίσα ήθελα να τους ακούω για να φτιάχνομαι καλύτερα.
Κατόπιν βγήκα απο μέσα της με σκοπό να την πάρω και ιεραποστολικά αλλά η μικρή έσκυψε κάτω στον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα της να με τελειώσει με τσιμπούκι.Αφαίρεσα το προφυλακτικό για να τα πάρει στο στόμα της αλλά αμέσως ξάπλωσε και μου έδειξε το σώμα της για να την χύσω όπως είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα.Έτσι με τον τρόπο αυτό κατάφερε να επισπεύσει προς όφελος της την διαδικασία του σεξ.Έτσι άρχισα να χαιδεύω το μουνάκι της,τα στητά βυζιά της βάζοντας την να με γλύφει σε μηρούς και στήθος με την καυτή γλώσσα της. Σε κάποια φάση μου είπε ότι έχουμε ένα λεπτό ακόμα οπότε η υπενθύμιση του χρόνου συγκαταλέγεται στα αρνητικά. Ολοκλήρωσα μία γενναία ποσότητα σπέρματος στα στήθη της και στην κοιλιακή της χώρα.
Εν κατακλείδι η Μπιάνκα είναι ένα πιπίνι αρκετά καλής εμφάνισης με ωραία μακριά ξανθά μαλλιά και ωραίο σώμα,είναι αρκετά αυτάρεσκη και για αυτό στο τσιμπούκι αλλά και στο πισοκωλητό θαύμαζε τον εαυτό της στο καθρέπτη,στα θετικά της ότι γλύφει και κάνει και καλό σχετικά ακάποτο τσιμπούκι.Στα αρνητικά της ότι παρέκαμψε το 69,επέσπευσε την διαδικασία του σεξ μειώνοντα κατά μία την στάση και η υπενθύμιση του χρόνου προς το τέλος.Στο γαμήσι το πισοκωλητό είναι η καλύτερη στάση για να την πάρει κάποιος. Για πιπίνι τα καταφέρνει αρκετά καλά χωρίς να κάνει όμως παπάδες μέσα. Προτείνεται σε όσους γουστάρουν πιπίνια που να προσφέρουν υπηρεσίες πάνω απο τον μέσο όρο των υπηρεσίων άλλων πιπινιών.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2016
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 12 άλλα μέλη