Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 126 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Δευτέρα μεσημέρι στις 13.30 . Βόλτα στα σπιτάκια της Κολωνού , εδώ δούλευαν δύο κοπέλες η Τζούλια/Νικόλ από Κεραμικού 13β , Κολωνού 11β κλπ και μετά από λίγο εμφανίστηκε η Χριστίνα …. πραγματικά ποίηση σε κίνηση… ξανθιά λεπτή με κορμάρα μοντελέ , υπέροχο κώλο και ένα 2άρι βυζί ποίημα με την ρόγα να κοιτάει ταβάνι , έχει και δύο μικρά τατού . Μύριζε ξεπέτα (φυσικά επιβεβαιώθηκα) αλλά ένα δεκάρικο δεν πάει ποτέ πεταμένο αν γαμάς ένα τέτοιο κορμί.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο . Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , δεν άργησε να έρθει και ας είχε άλλα δύο δωμάτια . Με το που μπήκε στο δωμάτιο το χαμογελαστό πρόσωπο που είχε στο σαλονάρισμα είχε εξαφανιστεί… Ξάπλωσε παράλληλα από το κορμί μου , την ρώτησα από πού είναι και πόσο χρονών είναι αλλά κοφτά και απότομα απάντησε ότι δεν είμαστε εδώ για συζήτηση… Ξεκίνησε να παίζει τον πούτσο μου κα μόλις μου σηκώθηκε αμέσως πέρασε το προφυλακτικό χωρίς κανένα προκαταρκτικό . Σε φιλιά , δάχτυλα και χουφτώματα τραβιέται …

Με ρώτησε πώς θέλω να κάνουμε σεξ , της είπα να ανέβει από πάνω μου ανάποδα , κόλλησε λίγο μπερδεύτηκε αλλά τελικά με καβάλησε , 4-5 ανεβοκατεβάσματα πάνω στον πούτσο μου και ζήτησε να αλλάξουμε στάση γιατί κουράστηκε.. της είπα να στηθεί στα τέσσερα , πολύ καλό στήσιμο και πολύ ωραία θέα , ξεκίνησα να την γαμάω πισωκολλητά αλλά εκτός του ότι δεν ήταν για πολλά πολλά τραβιόταν συνέχεια και προς τα μπρός … της είπα πώς θέλει να την γαμίσω ώστε να μπορέσω να χύσω γιατί έτσι όπως κάνει δεν θα τα καταφέρω , τραβήχτηκε μπροστά στήθηκε ανάσκελα και μου είπε έλα έτσι , ιεραποστολικό για 2-3 λεπτά μέχρι να χύσω.

Σηκώθηκε φόρεσε το στρινγκάκι της και χωρίς καν να χαιρετήσει έφυγε. Στο δωμάτιο έκατσα σκάρτο δεκάλεπτο , η κοπέλα είναι κορμάρα αλλά από υπηρεσίες είναι πιο φόλα και από την συνονόματη της φόλα την Χριστίνα στο Κολωνού 53 , μία κατάθεση για το παλμαρέ και μόνο , δεν την προτείνω σε κανέναν που να ψάχνει υπηρεσίες , μόνο για άτομα που αρέσκονται να πηγαίνουν με ωραία κορμιά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2016
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 5 άλλα μέλη

Σχόλια