Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας
.................... Πειθόμενος στίς έπιταγές τών σειρηνών Θελξιέπιας καί Αγλαόπης άδεύσα στά ρομαντικά στενά τής Διδυμου , έκεί πού κάποτε εύωδίαζαν τό πάλαι ποτέ τά νυχτολούλουδαδιά νά έπισκευθώ τήν ίέρεια Βίκυ, θήλυ μέ άρκετά ώραίο σώμα, μετρίου μεγέθους στήθη μέ Βαρδούσιες ρόγες ,άλλά καί μικρή πτώση είς τήν κοιλιακήν χώραν...... κορασσσσίς έκ Ρωσσίας......

Διδύμου 27.... au bord de l'eau ....... Γκαμπριέλ Φωρέ........

Διά τήν κυρίαν έπί τής ύποδοχής θά άφιερώσω άλλη κριτική διά τήν συνευρεσην μετ΄αυτής.

........ στά καθ΄ύμάς λοιπόν ένστικτον ίσχυρό τής άναπαραγωγής προσομοιάζων άλλά σαφώς κατώτερο τού ένστίκτου τής έπιβιώσεως λόγω τής άπολεσθείσης νεότητος μου πρό πολλού........ Ορθιος μέ τή πλάτη στόν τοίχο περίμενα τήν στιγμή πού δέν άργησε νά έρθει , περιφραγμένος λοιπόν ώσάν θυμωνιά σίτου άπό τήν ζεστή αύρα τής ίέρειας άφέθηκα σε μιά έξαιρετικά ήδονική, ύγρή βασανιστική καί θερμή πεολειχία ένώ χάιδευε άπαλά τούς όρχεις ...... Το πέος συμπαγές πλέον άκμαίον μέ ήδονικόν άλγος είχε έγερθεί , ό σίελος ώσάν χρυσίζων σταλακτίτης έκρέμετο σέ όλο τό μήκος τού συμπαγέντος ίστίου..... παιάνες θριάμβου έσάλπισαν καί κατίσχυσαν άκόμη καί έκείνων τών Ρωμαικών θριάμβων καθώς αίσθάνθηκα τά πάμπολλα τρεμοφέγγοντα φεγγάρια , ή σπερματέγχυσης ήγγικεν ώς φυσικόν καί άναπότρεπτον άποτέλεσμα τής άμαρτωλής πεολειχίας έντός τής στοματικής κοιλότητος τής κορασίδος Βίκυς, συγκλονίζοντας τά ενδότερα τού εγκεφάλου μου ......αύτά τά όλίγα φίλοι μου διά τήν συνευρεσην μετά τής κορασσσσσίδος, διά νά ίκανοποιήσωμεν τά έκ τών δύο ίσχυρότερων ένστίκτων στούς άγριους, παράξενους, πρωτόγνωρους, άλλά καί τόσο έλκυστικούς κόσμους τής χαλεπής ζωής μας καί νά συγγράφομεν τήδε !!ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο

Βέβαια λατρεμένοι μου φίλοι ή δική μου κρίση είναι ή ώς άνω διά τήν συνευρεση !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
amjik
Τιμημένος
61
Πόντοι:
22.785
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, DmtrsxXx, panagos7 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2016
Ο Παπαδιαμάντης είσαι..?Σε δάβασα για τα ελληνικά σου και χέστηκα για την Βίκυ!! χαχα
19 Μαΐου, 2016
Αυτές οι "τσουλάρες" οι Σειρήνες μας χρησιμοποιούσαν σε παρελθόντα χρόνο για τελετουργικά
σπερματέγχυσης προκειμένου να προκαλέσουν-προσκαλέσουν την εκάστοτε ψυχή σε ενσάρκωση .
Εμείς απλά συντηρούμε τον μύθο .......

Καπέλο
20 Μαΐου, 2016
Χα,, Χα.. Γκαμπριέλ Φωρέ...…Προσκύνημα.(Ο δάσκαλος του Ντεμπυσσύ)…Χαμόγελο Προσοχή ομως .. το πιο γνωστό έργο του ειναι το .,,ΡεκβιεμΜεγάλο χαμόγελο
20 Μαΐου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χα χα χα..... οίστρος ή πένθιμη μουσική Έρωτας
20 Μαΐου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ΈρωταςΈρωτας Αγαπητέ μου φίλε τό ήμαρ τών Σειρηνών προσέφερε πάντοτε ήδονικάς ύπηρεσίες , διότι άνευ τούτου ούδέν γίγνεται.......... Καπέλο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5