Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χθεσινη επισκεψη στο γραφικο Μεταξι το οποιο ηταν σχετικα αδειο απο κοσμο παροτι Σαββατο.Παρα πολλοι αλλωδαποι και λιγοστοι Ελληνες κυκλοφορουσαν στα σπιτια.Υστερα απο σχετικα μεγαλη τσαρκα κατεληξα στο Λεωνιδου 28 τον οροφο.Μεσα πετυχα την Ανιτα για την οποια ειχα διαβασει τοσα καλα λογια αλλα δεν ειχε τυχει να την παρω ως τωρα και ουτε την ηξερα οπτικα.Μας παρουσιαστηκε στο σαλονι ενα ξανθο Ρωσσιδακι 25 ετων με πολυ ωραιο προσωπο χαμογελαστο,μεγαλα φυσικα βυζια καποια παραπανω κιλακια στο σωμα και αδυνατο σημειο της τα οπισθια της.Σαν συνολο δεν τη λες μουναρα αλλα η γενικη της εικονα και συμπεριφορα απ το σαλονι σε κανει να θες να την δοκιμασεις στα ενδοτερα.Ετσι και εγινε εβγαλα ευκολα το δεκαρικο απ τη τσεπη και το εδωσα στην ευγενικη υπηρεσια και μπηκα στο δωματιο.Το δωματιο εξαιρετικο καθοτι ανακαινισμενο το εν λογω τσαρδι.Η Ανιτα ηρθε στο δωματιο μετα απο καποια λεπτα καθως ειχε αλλον συναγωνιστη πριν απο μενα.Μπηκε με χαμογελο με ρωτησε τι κανω?το ονομα μου κλπ ? και κατοπιν ηρθε στο κρεβατι οπως ηταν με τα εσωρουχα και αρχισε να με φιλαει στο σωμα.Κατοπιν εβγαλε τα εσωρουχα της,τα εβγαλα και γω και συνεχισε τα προκατ. στα οποια πεχτηκε και ισπανικη στις βυζαρες της.Με τα πολλα εφτασε στην επιμαχη περιοχη οπου αρχισε καραμελωμα στα αρχειδια πρωτα αργα αργα γλυφωντας τα και μετα τα ρουφουσε αργα και αισθησιακα Έρωτας .Ολα αυτα τα εκανε χωρις βιασυνες σε πληρη χαλαροτητα πραγμα πολυ θετικο.Οταν εφτασε η ωρα της πιπας με ρωτησε αν θελω με καποτα η χωρις.Ειπα να βαλει και ετσι την εβαλε και μου εκανε τσιμπουκι οχι σουπερ μαεστρικο ομως αρκουντως ικανοποιητικο θα ελεγα.Δεν την αφησα πολυ γιατι δεν θα κρατιομουν και ετσι περασαμε στο σεξακι στην σταση του ιεραποστολικου.Εκει ειχε καλη συμμετοχη με φιλακια κλπ(οχι στομα) σε τελειως gfe κλιμα.Δεν ηθελα να τελειωσω ετσι ουτε σε καποια αλλη σταση ετσι της ειπα να με τελειωσει με πιπα.Με ρωτησε παλι αν θελω να βγαλουμε το προφυλακτικο αλλα της ειπα οχι και ετσι την εβαλα να μου γλυφει τα μπαλακια και εγω να τον παιζω.Ετσι και εγινε ενω στη συνεχεια της τον εδωσα στο στομα και με πιπωνε παραλληλα με ελαφρια μαλακια απο μεριας της ενω εγω χουφτωνα το μουνακι της επιφανειακα αν και απο οτι καταλαβα δεν θα ειχε θεμα να της βαλω και δαχτυλο μεσα.Ετσι με τελειωσε αλλα συνεχισε την πιπα μεχρι να σταγγιξω τελειως.Μου εδωσε μωρομαντηλο να σκουπιστω ενω λιγο πριν φυγει μου εδωσε ενα φιλακι στον ωμο οπως αναφερει και ο απο κατω συναγωνιστης.
Συνοπτικα η Ανιτα ειναι μια πολυ καλη επιλογη για το δεκαρικο κανει ελ.στοματικο,τελειωτικο στο στηθος αν και δεν ανακοινωνεται στο σαλονι,γλυφει μπαλακια,αφηνει δαχτυλιασμα,ειναι χαλαρη με το χρονο και πολυ gfe.Πιστευω οτι στο δεκαρικο ειναι vfm.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ανίτα
Tsarkalakos
Ανώτατος
305
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, fouxter, aselgeia και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού