Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 323 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ειχα περασει τσαρκα μια αλλη μερα και ειχα στοχοποιησει την κοπελα, παρα τα ασχημα σχολια που ειχα ακουσει.
Ειναι μελαχρινη, 1,6+, με ωραια βυζια, καλο κωλαρακι, καλο προσωπο, λιγο κοιλιτσα και ποδια ωραια σε εμφανιση. Το αυταρχικο 40, για ελευθερο ουτε λογος.
Η τσατσα δεν ειχε ρεστα, οποτε περιμενα περιπου 20' στο δωματιο να τα φερει. Καπου στο ενδιαμεσο βγηκα και ειπα στην κοπελα που καθοταν στο διπλα δωματιο οτι εχω κανει μπανιο και ειμαι ετοιμος. Αυτη ουτε που με κοιταξε γιατι ηταν αφοσιωμενη στο κινητο της και μου ειπε: Οχι ακομα. Και μονο που την ειδα ετσι με τις καυλωγοβες να καθεται με τα ποδια ανοιχτα και να μιλαει ετσι με καυλωσε. Πηγα παλι μεσα και περιμενα.
Οταν ηρθε, στην αρχη δεν ηθελε να βαλει τη ζωνη με το στραπ επειδη ηταν μπλεγμενη, οποτε την ξεμπλεξα και τη βοηθησα να το βαλει. Μετα αρχισαμε με ποδολαγνεια. Τα ποδια της αν και ωραια, ηταν πολυ ξηρα. Εχουν φλεβιτσες και ασχοληθηκα λιγο. Υστερα δεν ηθελε να βαλει δαχτυλο, οποτε πηγαμε αμεσως στο πλαστικο. Μπηκε με ανεση στα ισια, και προχωρουσε αδιαμαρτυρητα. Καναμε αλλες 2-3 στασεις κατα τον παρακατω τροπο: Την σταματουσα που με εσπρωχνε και της ελεγα οτι θα κανουμε αλλη σταση. Κι ελεγε: Α, τι θελει τωρα; Και το εκανε μια χαρα! Γενικα ασχοληθηκε φουλ με το να μου τον παιζει ολη την ωρα και ειχε ωραια τεχνικη στο σπρωξιμο. Το μονο που μου εμεινε σαν κακη εντυπωση ειναι οτι απο την ωρα που αρχισαμε μεχρι και που εφυγε, δεν ειχαμε επαφη με τα ματια! Καθολου, το οποιο φυσικα επειδιωξε. Ηρθε το τελος κι εφυγε πιο γρηγορα απ'οτι μπορουσα να φανταστω. Δεν με νοιαζει καθολου, το προτιμω για καποιες κοπελες, αλλα το σχολιαζω γιατι καποιους τους ενδιαφερει.
Το μαγαζι εχει ενα ωραιο στραπ, η τιμη ειναι καλη, ισως και να ξαναπαω.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 12, 2016
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Υπηρεσίες
Ανώτατος
285
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81, Guino

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαΐου, 2016
Ωραιος αλλά βάλε λιγη περιγραφη ακόμα. Λες δυο τρις στάσεις. Περιέγραψέ τες Ματάκι
G
Guino
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1