Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή , αφού πήρα την Άντζι στο Φωκαίας 9 αριστερά συνέχισα την βραδινή μου βόλτα , αφού δεν πέρασα με την Καρολίνα στο Φυλής 59 όροφος γιατί μου έβγαλε κάτι απο ξεπέτα αλλά και επειδή έχει πλαστικά βυζιά βρέθηκα εδώ , ανέβηκα τα σκαλιά , και σε αυτόν τον οίκο το σαλόνι γεμάτο απο συναγωνιστές. Ο γνωστός τσάτσος “πιγκουίνος την χαρακτηριστική φωνή με το που με είδε έλα πέρνα απο δώ έχει άδειο δωμάτιο.... Του είπα κάτσε να δώ την κοπέλα , έλα η Σόνια δουλεύει την ξέρεις , δύο φορές την πήρες την Τετάρτη το βράδυ....γέλασα και του απάντησα ότι θέλω να την δώ πρώτα και ότι δεν την έχω πάρει εκτός αν είναι η Σόνια απο Φυλής 65 και Φωκαίας 19 , απάντησε ότι δεν είναι αυτή και επέμενε ότι την έχω πάρει την Τετάρτη ...του είπα ότι δεν ήμουν εγώ και είπε παράξενο είστε ίδιοι.... Πάντως αυτό μου το έχουν πει ξανά και σε μπουρδέλο αλλά και σε μασατζήδικα...

Μετά απο κάνα 5λέπτο βγήκε στο σαλόνι μια μελαχρινή μαυριδερή κάυλα , μετρίου αναστήματος , κανονικό κορμί με πολύ ωραίο κώλο και 2-2.5άρι βυζί , πολύ έκφυλο πρόσωπο για χυσίματα και πολύ αισθησιακή φωνή...Ρώτησα τον τσάτσο τι πρόγραμμα κάνει , κανονικό απάντησε , δεν το σκέφτηκα σχεδόν καθόλου , πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο.

Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα , μετά απο λίγο ήρθε στο δωμάτιο , πάλι εδώ εσύ είπε και γέλασε ... πριν προλάβω να απαντήσω μου είπε ότι απλά της μετέφερε τον διάλογο μας ο τσατσος. Ξεκίνησε να λικνίζεται βγάζοντας τα εσώρουχα της και τα πέταξε στην καρέκλα. Αρχικά πίστεψα ότι το σημερινό βράδυ θα έχω δύο τέλειες καταθέσεις αλλά δεν ήταν έτσι...

Σηκώθηκα την πλησίασα , την αγκάλιασα και χούφτωσα τα υπέροχα κωλομέρια της , πλησίασε το στόμα της στο αυτή μου και αναστέναζε , ένιωθα την ανάσα της και ξαφνικά με έσπρωξε με τα χέρια της και μου είπε να ξαπλώσω , ψιλοξενέρωσα αλλά ξάπλωσα. Κάθισε γονατιστή στο πλάι απο το σώμα μου , ξεκίνησε να χαϊδεύει το στήθος και την κοιλιά μου , πλησίασε τον πούτσο μου και άρχισε να γλύφει τον πούτσο μου κατά μήκος απο όλες της πλευρές και με καύλωσε άσχημα μίας και το έκανε καλά , της είπα πάρτον στο στόμα σου μην με “βασανίζεις” αλλά είπε ότι δεν κάνει ελεύθερο....

Πέρασμα προφυλακτικού , αν και οι εκφράσεις του προσώπου της ήταν πολύ καυλωτικές η πίπα της ήταν μετριότατη και με αρκετό χέρι , της είπα να γυρίσει σε στάση 69 , το έκανε ξεκίνησα να την γλύφω αλλά μετά απο ούτε ένα λεπτό σηκώθηκε έπιασε με το χέρι της τον πούτσο μου και αφού τον έπαιξε λίγο στα μουνόχειλα της με καβάλησε σε ανάποδο cow girl ,η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του κορμιού της και ειδικά ο κώλος της ήταν ζωγραφιά σκέτη αλλά πάνω που είχαμε πιάσει ρυθμό σηκώθηκε και είπε να αλλάξουμε στάση... Της είπα να στηθεί στα τέσσερα , το έκανε και μάλιστα πολύ καλά , ξεκίνησα να την γαμάω δυνατά , αυτή αναστέναζε και έπαιζε το μουνάκι της ενώ ψιθύριζε με την αισθησιακή της φωνή γάμαμε μην σταματάς ...όμως ξαφνικά πάλι τραβήχτηκε μπροστά και μου είπε ότι πρέπει να χύσω γιατί πέρασε η ώρα... Αφού μου τον έπαιξε λίγο ξάπλωσε ανάσκελα και μου είπε να την γαμίσω , μπήκα μέσα της και συνέχισα να την γαμάω πάλι αλλά είχα γενικά ξενερώσει , μίας και εκεί που ήταν ζεστή και μες στην καύλα αμέσως με “πάγωνε” ένα δυο λεπτά μετά έχυσα για να χύσω....

Σηκώθηκε φόρεσε τα μαύρα εσώρουχα της μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο , είπε ευχαριστώ καύλα μου και έφυγε για τον επόμενο πελάτη. Στο δωμάτιο έκατσα περίπου 12 λεπτά , μία κοπέλα με πολύ καλό κορμί έκφυλο πρόσωπο αλλά το γαμίσι μαζί της με άφησε με ανάμικτες εντυπώσεις μίας και εκεί που με καύλωνε στο καπάκι με ξενέρωνε , πιστεύω ότι μια φορά ήταν αρκετή .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2016
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 4 άλλα μέλη