Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επισκεψη μεσημερακι στο μεταξι για στοχευμενη καταθεση με στοχο 2 κοπελες και αφου δεν βρηκα την πρωτη ευτυχως πηγα στην δευτερη. Ειχα ακουσει πολλα για την Αννιτα αλλα δεν ειχα καταφερει να περασω εως τωρα ειτε λογο του οτι δεν την εβγεπα στην βαρδια της ειτε λογο του οτι στο σαλονι πολλες φορες με παρουσια αλλοδαπών δεν εκανε ανακοίνωση για το ελευθερο στοματικο η το τελειωτικο στο στηθος. προχτες που ημουν στο σαλονι με ελληνα συναγωνιστη στο προγραμμα ανακοινώθηκε το ελευθερο στοματικο και τιποτε αλλο. ο συναγωνηστης ευχαριστησε και εφυγε και εγω διακριτικά (οσο αυτος εφευγε) πλησίασα την ρωτησα να μου πει ξανα το προγραμμα. σε αυτην την φαση μου ειπε και για το τελειωτικο στο στηθος. ισως προσπαθουν -οσο μπορουν- να το αποφυγουν. ετσι λοιπον περασα στο δωματιο οπου η Αννιτα δεν αργησε να ερθει. Ξεκινωντας την εργασια της μπορω να πω οτι ειχα να δω πολυ καιρο μια τοσο ηρεμη κοπελα οχι μονο στην διαθεση αλλα και στο τροπο που εκανε τα προκαταρκτικα, γιατι και απο αυτα εκανε. στην αρχη ηρθε απο το πλαι μου και αρχισε να με φιλαει στο στηθος γυρω απο την επίμαχη περιοχή, στα ποδια φτανοντας μεχρι περιπου τα γωνατα. μετα απο λιγο σηκώθηκε και εβγαλε το σουτιεν, εβγαλε το βρακι και συνέχισε εχοντας ερθει σκυφτά απο πανω μου, εχοντας παραδώσει στην βαρύτητα την απόλαυση του οργανου μου απο τα 2 πλουσια στηθοι που διαθετει. χωρις χερια και λοιπα περιττα, απλως πηγαινοντας εμπρος-πισω το σωμα της το ωερο εμπαινε στο αυλακι, η μαλλον το πουλι μου αναμεσα απο τα στηθοι της. ηταν ωραια η αισθηση παράλληλα με το οτι εβλεπα κατι που ειχα καιρο να δω μιας και οπως ειπα παραπανω μεχρι στιγμης ηταν πολυ χαλαρη και δεν εβγαζε οτι το εκανε αγγαρεία. για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι με γουσταρε κιολας απλα ηταν κατι που το εκανε με τετοιο τροπο που απλα σεβόταν την δουλεια της. μετα απο αυτο και αφου απαντησα θετικα σε ερωτηση της για το ελευθερο στοματικο περασαμε σε αυτο οπου ειχε και αυτο τα ιδια χαρακτηριστηκα. ηρεμα και χαλαρα με αρκετα καλη αισθηση απο μερος της και για αυτο το κομματι της υπηρεσιας. μπορω να πω μαλιστα οτι με χαλασε και λιγο το οτι το πηγαινε τοσο χαλαρα μιας οπως ειχα γινει τουρμπο μεχρι εκει θα ηθελα να εκανε οτι εκανε σε αυτην την φαση με πολυ περισσοτερη δυναμη. μιλαω και για τον τροπο που κρατουσε το πεος (οταν το κρατουσε) αλλα και τον τροπο που τον ειχε μεσα στο στομα της. εαν το εκανε ειναι δεδομενο οτι οχι μονο θα με εφτανε στο τελος, αλλα θα την αφηνα κιολας μιας και θα ηταν ο ορισμος της καλης πιπας ισως οχι τοσο με την εννοια της "μαστορισας" αλλα περισσοτερο οτι ηταν μια πολυ καλη πιπα που ειχε και ολα τα απαραίτητα προκαταρκτικά (πραγματα σπανιο) σε πολυ υψηλα επιπεδα. Μετα περασαμε σε πισοκολλητό οπου δεν κρατησε πολυ μιας η ιδια μου ζητησε να περασουμε σε ιεραποστολικο. δεν το αρνήθηκα μιας και ηθελα να την χαρω βλεπωντας την απο μπροστά. μετα απο λιγο της ειπα να τελειωσω στο στηθος της οπου δεν μου το αρνηθηκε. να ειμαι ομως ειλικρινής μπορω να πω οτι ευκολα μπορει να διακρινει καποιος οτι αμα δεν το τελειωσεις στο στηθος της δεν θα την χαλασει κιολας -λογικο το βρίσκω- και ισως αυτο να το βαζω στα αρνητικα. οχι βεβαια σε αυτα απο την μερια της κοπελας μιας και οπως ειπα δεν το αρνηθηκε, αλλα στα της συνεύρεσης. εαν ξανα πηγαινα δηλαδη ισως και να μην το ζητουσα ξανα αυτο. στην συνεχεια και ενω εγω πλενόμουν αυτην ηρθε κοντα μου και με φιλησε στον ώμο και μαλιστα πριν το κανει εγω τραβήχτηκα λιγο πιο δεξια μιας και νομιζα οτι πηγαινε στον καθρεφτη.
συνοψίζοντας εχω να πω τα καλυτερα για την κοπελα σχετικα με το τι προσφερει αλλα και το πως το προσφερει. προφανώς θα υπαρχουν πολλες αλλες που θα κανουν τα ιδια πολυ καλυτερα αλλα σιγουρα δεν ειναι η κοπελα που θα προσπαθησει αποφυγει κατι η να σε κοροιδεψει σχετικα με το τι θα κανει στο δωματιο που για μενα αυτο ισως ειναι το Α και το Ω και να μπορω να εχω μια καλη "ψυχολογια" στο δωματιο. αμα βλεπω δηλαδη μαλακιες γινομαι τουρκος, χαλιέμαι και μετα ...αστα να πανε.

αντε και καλη συνεχεια ....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2016
Όνομα κοπέλας
Ανίτα
Σπουδαίος
73
Πόντοι:
3.000
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, n.smirni76, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ και 2 άλλα μέλη