Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή πρωί στις 11.30 . Η Λυδία ήταν ένας ακόμα στόχος που είχα βάλει στο Μεταξουργείο. Γνωρίζοντας ότι δουλεύει πρώτη βάρδια ήρθα εδώ καρφί μιας και δεν είχα πολύ χρόνο διαθέσιμο. Η τσατσα με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Λυδία .

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και την περίμενα μίας και είχε άλλο πελάτη πριν απο εμένα. Κάποια στιγμή ήρθε στο δωμάτιο. Πρόκειται για μια μελαχρινή μιλφ κοντά στα 40+ με κοντό μαλλί ,παχουλή με αρκετά πιασίματα αλλά σφιχτό δέρμα και 2.5 άρι βυζί. Την είχα πρωτοδεί όταν ξεκίνησε να δουλεύει στο Περγάμου 27 αλλά τότε δεν μου είχε κάνει κλικ...

Άφησε προφυλακτικό και μωρομάντιλα διπλά από το μαξιλάρι και άρχισε να βγάζει τα εσώρουχα της , σηκώθηκα την πλησίασα απο πίσω και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό να χουφτώνω τα βυζιά της και να παίζω με το μουνί της. Είναι πολύ δεκτική σε δάκτυλά καθώς και σε φιλιά . Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού , έσκυψε μπροστά μου , ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό και στο στήθος ενώ ταυτόχρονα μου χάιδευε τον πούτσο . Με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό ,ξεκίνησε να γλύφει τα αρχίδια μου και τον πούτσο μου κατά μήκος για πάρα πολύ ώρα πριν τον πάρει στο στόμα της. Η πίπα της στην συνέχεια πολύ καλή , υγρή και με απόπειρες για deep throat όπου με την βοήθεια μου έγιναν πραγματικότητα , τον έβαζε στο στόμα της μέχρι την ρίζα και τον άφηνε για να πάρει ανάσα όταν έφτανε σε κατάσταση σχεδόν να δακρύζει , όλο το σκηνικό κράτησε περίπου δέκα λεπτά , την σταμάτησα για να μην χύσω και της έγλυψα λίγο το μουνάκι για να κερδίσω χρόνο.

Πέρασμα προφυλακτικού και μόνο μια στάση , μπρούμυτα αυτή ένα με το στρώμα και εγώ απο πάνω της να την γαμάω δυνατά και βαθιά , αναστέναζε και έσφιγγε τα δόντια της , συνέχισα έτσι για κάνα 3λέπτο και της είπα να γυρίσει , ξάπλωσε ανάσκελα , πλησίασα τον πούτσο μου στο κεφάλι της έβγαλα το προφυλακτικό και παίζοντας τον της “ζωγράφισα” το πρόσωπο ....στην συνέχεια της έδωσα τον πούτσο στο στόμα για να στραγγίξει ότι είχε μείνει δηλαδή κάτι σταγόνες....

Σηκώθηκε να πλυθεί στον νιπτήρα μίας και είχε πολύ πράμα , δεν είπε τίποτα το μόνο που την πείραξε ήταν ότι δεν πρόλαβε να κλείσει το ένα μάτι της και την πέτυχα και εκεί.... Φόρεσε τα εσώρουχα της με ευχαρίστησε και έφυγε για επόμενο πελάτη. Στο δωμάτιο έκατσα πάνω απο τέταρτο , μίλφ μέτριας εμφάνισης αλλά με αρκετά προκαταρκτικά , πολύ καλή πίπα και δεκτικότατη. Καλή επιλογή για μιλφακιδες στο δεκάρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 24, 2016
Όνομα κοπέλας
Λυδία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 11 άλλα μέλη

Σχόλια