Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 134 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
— Χαίρετε, ποια είναι εδώ;
— Η Μαίρη.
Τη συγκεκριμένη τη βλέπω συχνά στον συγκεκριμένο οίκο˙ πρόκειται για μελαχρινή μιλφ που μιλάει καλά ελληνικά (Ελληνίδα;), με πολύ κοντό μαλλί δεξιά-αριστερά και κοντό (ξανθό) επάνω, μέτριο πρόσωπο, μικρομεσαίο χαλαρό στήθος, μέτριο ανάστημα, κανονικό σώμα, χαλαρό, ψιλοκαλοσχηματισμένο κώλο, χαλαρό και ψιλοκαλοσχηματισμένα πόδια, χαλαρά επίσης. Την όλη εικόνα συμπληρώνουν πάμπολλα τατουάζ, με πιο χαρακτηριστικό το λαγουδάκι του πλέιμποϋ στο εφήβαιο.
Πλήρωσα τη συμπαθητική, κοντομαλλούσα, διοπτροφόρο υπηρεσία με το εργόχειρο.
— Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε!
Και πέρασα στο γαλάζιο δωμάτιο του σαλονιού. Η πόρνη εισήλθε απ' την εσωτερική του πόρτα ύστερα από δεκαπέντε λεπτά.
— Γεια σου!
Επικοινωνιακή˙ ενδιαφέρθηκε να μάθει τ' όνομά μου, μου είπε και το δικό της, δηλώνοντας στη συνέχεια πως «θα περάσουμε τέλεια! Θα χαλαρώσουμε», μιας και «αυτό είναι και το πιο σημαντικό».
— Γλείφω ελεύθερα ή με πορφύλαξη; Ρώτησε γονατίζοντας ολόγυμνη πλάι μου.
— Με προφύλαξη.
— Ωραία, οπότε μπορούμε να γλείψουμε γύρω γύρω.
Προχώρησε σε μία πίπα δυνατή, ενώ κατά τη διάρκεια της ακρογλώσσιας ορχεολειχίας "τσίμπησε" και μία αρχιδότριχα στο στόμα...
Τα φιλάκια της —στο στήθος, τον λαιμό και τη μούρη μου—, ήταν γρήγορα και επιφανειακά ενώ το γλείψιμό της, ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ακρογλώσσιο. Ανταλλάξαμε κι ακρογλώσσια γλωσσόφιλα! 'Ηταν όμως προφανές πως θα προτιμούσε να τα είχε αποφύγει...
— Για να σε "πάρω" στα τέσσερα, τώρα που είναι σκληρή...
Πήρε θέση βολική.
Κάτα τη διάρκεια της γάμευσης το μουνί της το ένιωθα άνετο, η ίδια όμως είχε καλή συμμετοχή με ψιλοβογγητά και πρόστυχα κοιτάγματα μέσω του επίτοιχου καθρέφτη.
Της ζήτησα ν' ανέβει κι από πάνου...
— Για ανέβα από πάνω...
'Ηταν τότε που είδα και το ταττού κοντά στο αιδοίο.
Ανεβοκατέβηκε κάμποσες φορές (βελτιώθηκε η αίσθηση), έδωσα κι εγώ κάποιες δυνατές από κάτω...
— Αα, τα κατάφερα!...
'Εχυσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2016
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
Υπηρεσίες
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
526
Πόντοι: