Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 74 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Κυριακή μεσημέρι γύρω στις 12.30 αφού έκανα βόλτα σε καμία 25αρια σπιτάκια. Την είχα βάλει στόχο εδώ και αρκετό καιρό αλλά όλο την παρέβλεπα και κατέθετα αλλού , σήμερα είχε φτάσει η στιγμή της. Πρόκειται για μία καστανόξανθή ρωσίδα 25 ετών , με καταπληκτικό λεπτό κορμί , υπέροχο κωλαράκι και ένα ζευγάρι υπέροχα 2αρια βυζιά. Η υπηρεσία όλο μου έλεγε για το πόσο καλή είναι μέσα και ότι οι πελάτες φεύγουν ευχαριστημένοι , της απάντησα ότι δεν χρειάζεται να με πείσει μίας και θα πέρναγα μόνο και μόνο για το κορμί της.

Πλήρωσα και πέρασα στο σωμάτιο , φρεσκαρίστηκα και τη περίμενα. Ήρθε στο δωμάτιο και αφού ανταλλάξαμε κάποιες φιλοφρονήσεις αυτή για το άρωμα μου και εγώ για το σώμα της την πλησίασα και άρχισα να γεύομαι στα όρθια πόντο πόντο το σώμα της . καθόταν με κλειστά τα μάτια ενώ σε κάποια στιγμή πρέπει να είχε απορροφηθεί τόσο πολύ που πήγε να πέσει και την κράτησα.
Μου είπε να ξαπλώσω , ανέβηκε απο πάνω μου και έτριβε με τα κωλομέρι της τον πεσμένο ακόμα πούτσο μου , ξεκίνησε να με φιλάει στο λαιμό και στο στήθος και κατέβηκε πιο κάτω. Με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , με σκούπισε με μωρομάντιλο και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της η πίπα της καλή αλλά μικρής διάρκειας , πήγε να μου φορέσει το προφυλακτικό αλλά της είπα να μην μου το φορέσει ακόμα γιατί θέλω να την γλύψω και εγώ , γύρισε σε στάση 69 , ξεκίνησα να γλύφω το υπέροχο μουνάκι της , τώρα η πίπα της έγινε ακόμα πιο καλή , βαθιά και υγρή όσο μου αρέσει , αρχίδια δεν έγλυψε όπως δεν άφηνε και δάχτυλα .

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού , καλή στάση σώματος και υπέροχη θέα , την γαμούσα και αυτή έπαιζε το μουνάκι της. Δεύτερη στάση κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και την ανέβασα απο πάνω μου , πιάσαμε καλό ρυθμό/συγχρονισμό και αν και την είχα ρωτήσει αν μπορώ να χύσω στα βυζάκια της προτίμησα να συνεχίσουμε σε αυτή την στάση μέχρι που τελείωσα.

Δεν σηκώθηκε αμέσως να φύγει κάτσαμε λίγο αγκαλιασμένοι άρχισε συζήτηση για το αυταρχικό που έχει στο πρόγραμμα της , μου είπε ότι ευχαριστιέται όταν την γαμάνε αλλά είναι λίγοι αυτοί που είναι άντρες.... έχει πιο πολλούς πελάτες που ζητούν αυταρχικό και γι αυτό είπε ότι πολλές κοπέλες το έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους. Και πάλι όμως δεν έχει πολύ δουλειά.
Σηκωθήκαμε πλυθήκαμε φόρεσε τα εσώρουχα της και έφυγε. Στο σωμάτιο έκατσα σχεδόν δεκαπέντε λεπτά δεν βιάστηκε καθόλου αλλά ούτε η υπηρεσία χτύπησε πόρτα . Από συμμετοχή πάνω του μέσου όρου της Φυλής με βάση την εμπορεία μου , θεωρώ ότι αν βελτιώσει λίγο την πίπα της θα είναι όλα οκ , είναι και κορμάρα. Άνετα θα την ξαναδοκίμαζα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 10, 2016
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 6 άλλα μέλη

Σχόλια