Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 290 10
Μπουρδέλα
249103
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
καλα μιλαμε οτι τα σχολια τον φιλων μπουρδελιαριδων ειναι αληθηνα και γινοντε πραγματικοτητα αρκει να πατε στο συγκεκριμενο σπιτι !
μελαχρινη ισιο μαλλι εκφυλη στο προσωπο, ενταξει δεν ειναι και η θεογκομενα αλα μαγκες ειναι το σερβις που μετραει 2 η φορα ειναι που εκανα επισκεψη στο συγκεκριμενο σπιτι με την κοπελα αυτη και εμεινα ευχαριστημενος η κοπελα παιρνει απλα τα ευσημα, ειναι πολυ καλη με τον πελατη δεν βιαζετε και τρυφερη μια δοκιμη θα σας πισει !
και εγω απο κριτικες αλλων συναδελφων μπουρδελοτσαρκαριδων μπικα στη μπριζα και την δοκιμασα και εγω και ο αδερφος μου !
μελαχρινη ισιο μαλλι εκφυλη στο προσωπο, ενταξει δεν ειναι και η θεογκομενα αλα μαγκες ειναι το σερβις που μετραει 2 η φορα ειναι που εκανα επισκεψη στο συγκεκριμενο σπιτι με την κοπελα αυτη και εμεινα ευχαριστημενος η κοπελα παιρνει απλα τα ευσημα, ειναι πολυ καλη με τον πελατη δεν βιαζετε και τρυφερη μια δοκιμη θα σας πισει !
και εγω απο κριτικες αλλων συναδελφων μπουρδελοτσαρκαριδων μπικα στη μπριζα και την δοκιμασα και εγω και ο αδερφος μου !
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2008
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού