Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 195 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Ιζαμπέλα είναι καινούρια κοπέλα απο Μολβαδία.Εμφανισιακά ομοιάζει αρκετά στην συμπατριώτισα της Λίνα.Ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα πίσω,καρέ κοκκινόμαυρη φουστίτσα,κωλάρα για χούφτωμα.Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν και αδελφή της.Αυτό που έχει όμως κυρίως σημασία είναι ότι μέσα στο δωμάτιο η συγκεκριμένη είναι δύναμη.

Απο το σαλόνι κιόλας και αυτή όπως άλλωστε και η Λίνα φρόντισε να με καβλώσει,κάνοντας μία περιστροφή στον στύλο και τρίβοντας τα κωλομέρια της πάνω απο το παντελόνι μου ενώ είχα ατσαλωθεί.Βέβαια ήμουν αποφασισμένος να περάσω εξ αρχής αλλά και τα προκαταρκτικά σαλονιού ήταν καλοδεχούμενα.Απο το χαμόγελο της που ήταν αρκετά πονηρό και από τα προκαταρκτικά σαλονιού πήρα μία ιδέα για το τι θα ακολουθούσε και στο δωμάτιο.

Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο το ίδιο χαμογελαστή και με ενέργεια όπως άλλωστε ήταν και στο σαλόνι.Ελληνικά δεν ομιλεί αλλά ούτε και Αγγλικά, η συνεννόηση έγινε στην γλώσσα του σώματος.

Την αγκάλιασα όπως ήταν όρθια ήρθα απο πίσω της και άρχισα να την γλύφω στον λαιμό της.Της αφαίρεσα τον στηθόδεσμο,την καρέ φουστίτσα της και το κυλοτάκι της ενώ αυτή έτριβε την κωλάρα της πάνω στο σκληρό πέος μου.
Την ξάπλωσα στο κρεββάτι και αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ της έβαζα και δάχτυλο στο μουνάκι της το οποίο ήταν αρκετά παιγμένο.Αφού την έγλυψα στο κορμάκι της ξάπλωσα και η Ιζαμπέλα άρχισε να καθαρίζει το πέος μου με μωρομάντηλο.Πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον τσιμπουκώνει υγρά και αρκετά ηδονικά.Καραμέλωσε και τα αρχίδια μου επίσης αρκετά ικανοποιητικα.

Την γύρισα σε στάση 69 όπου και έγλυψα την μουνάρα της,βάζοντας της και δάχτυλο ενώ η κοπέλα συνέχιζε να με τσιμπουκώνει αλλά και να ρουφάει και τα αρχίδια μου.
Η κοπέλα πέρασε προφυλακτικό με καβάλησε και άρχισε να δέχεται τα καρφώματα μου ενώ βογγούσε απο την κάβλα.Της έγλυφα τα βυζάκια με τις φουσκωμένες ρώγες της,την φιλούσα και την έγλυφα ενώ συνέχιζα να την πηδάω.

Πισοκωλητό δεν την πήρα την συγκεκριμένη αλλά περάσαμε στο ιεραποστολικό όπου εκεί ενώ φιλιόμασταν την γαμούσα δυνατά ενώ αυτή είχε ανοίξει τις μπουτάρες της για να νιώθει τις παλινδρομήσεις μου και βογγούσε καβλωτικά.Της πέρασα τα πόδια της στους ώμους μου και συνέχισα.

Για φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικό και όπως ήταν ξαπλωμένη,έπαιζα με την μουνάρα της και τα βυζιά της ενώ αυτή μου χάιδευε τα αρχίδια.Το τέλος ήρθε πάνω στα στήθη της.Σκουπίστηκε,μου πρόσφερε μωρομάντηλο να σκουπιστώ,καβλαντίσαμε λιγάκι ακόμα όσο ντυνόταν και αποχώρησε απο το δωμάτιο.

Εν κατακλείδι,επιβεβαιώνω τις πολύ καλές αποδόσεις της κοπέλας μέσα στο δωμάτιο και την προτείνω προς δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2016
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 10 άλλα μέλη