Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ανεβηκα τα πολλα σκαλοπατια και εισηλθα στο σαλονι του εν λογω οικου.Ηθελα να δω την Φωτεινη που οι σπουδαιοι και εγκριτοι κριτικογραφοι Προφεσσορας και Ν.Σμυρνη ειχαν εκθειασει στις κριτικες τουςΚαπέλο.Η τσατσα μου παρουσιασε την Φωτεινη που κανει τα παντα κατα τα λεγομενα της.Η κοπελα εκανε ενα αστραπιαιο σαλοναρισμα αλλα εγω προλαβα να διακρινω το πολλα υποσχομενο χαμογελο της!Ματάκι Προκειται λοιπον για μια Ρωσιδα μιλφαρα με μακρυ μαυρο μαλλι , μετριο σε ομορφια προσωπο , κανονικο αναστημα , λευκο δερμα , μικρα στητα βυζακια και αδυνατο σωμα.

Εδωσα το 10ρικο και περασα στο αρκετα καθαρο δωματιο που ειναι πανω απο τον μεσο ορο της περιοχης σε καθαριοτητα.Ξαπλωσα στο κρεβατι και υστερα απο λιγο ηρθε η χαμογελαστη κοπελα.Καταλαβαινει ελαχιστα τα Ελληνικα και δεν γνωριζει τα Αγγλικα.Εξεπεμπε παντως θετικη ενεργεια.Μου φανηκε ρομαντικο κοριτισι!Εμμμμ Αυτη αρχισε να τριβεται πανω μου.Μου εγλειφε τα βυζακια μου και τον λαιμο.Της ειπα οτι θελω να μου παρει πιπα με προφυλακτικοΚουλ.Αυτη κοιτουσε με σοκ και δεος το φουσκωμενο μου καυλι!Μεγάλο χαμόγελο Μου εφαρμοσε το προφυλακτικο και ξεκινησε την πιπα.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη.Οχι ομως τελεια για μιλφαρα.Ηταν καπως μονοτονη η πιπα της.Δεν μπορει να τον παρει ολον μεσα στο στοματακι της.Εκανε παντως αρκετες φιλοτιμες προσπαθειες.Μου ρουφουσε και μου εγλυφε τα μπαλακια για πολυ ωρα.Γενικα η πιπα της ειχε μεγαλη διαρκεια.Την σταματησα για να μην εχουμε προωρο τελος.Ειχα αλλα σχεδιαΧαμόγελο.

Την ξαπλωσα ανασκελα και της τον καρφωσα στο αξυριστο μουνακι της.Ενταξει δεν ειναι τελειως θαμνος αλλα ειναι αξυριστο.Την γαμουσα και αυτη εβγαζε επιφωνηματα καυλας και εδειχνε να το απολαμβανει.Την γαμησα ετσι για μερικα λεπτα.Οταν εμπανα τελειως βαθια μεσα της αυτη σπαρτατουσε απο καυλα!Κουλ Μου ειπε οτι ειχε χυσει!ΚουλΤης προτεινα να την χυσω στη μαπαΜεγάλο χαμόγελο.Αυτη δεχτηκε ευχαριστως!Μεγάλο χαμόγελο Σηκωθηκα ορθιος και την εβαλα να μου γλυφει τα μπαλακια ενω εγω τον επαιζα πανω απο το κεφαλι της!Γλώσσα Οπως το κανει ο Λεξινγκτον Στιλ με τα πουτανακια στις τσοντες του!Ναι! Τον επαιζα και εβλεπα το καυλωτικο θεαμα απο τον καθρεπτη!Γλώσσα Ειναι υπακουο πουτανακι αυτη η Φωτεινη!Μεγάλο χαμόγελο Οταν ενιωσα το τελος να πλησιαζει τοτε εστρεψα το καυλι μου στη φατσα της!Χαμόγελο Επειδη ομως η στυση μου βαρουσε κοφτες και το καυλι κοιτουσε ταβανι τα πρωτα φλοκια περασαν πανω απο το κεφαλι της!Ναι! Ειχα ομως πολυ σπερμα να δωσω!Ναι! Η δευτερη δοση σπερματος της την πετυχε ακριβως στη μαπα!Ναι!Ναι!Ναι! Την εκανα χαλια!Μεγάλο χαμόγελο Τα χυσια μου κρεμοντουσαν απο την μυτη της!Ναι!Ναι!Ναι! Κρεμοντουσαν απο το στομα της!Ναι!Ναι!Ναι! Ενω την ειχα πετυχει και στα μαλλια!Ναι! Αυτη γελουσε και περιμενε να τα χυσω ολα!Ναι!Ναι!Ναι! Την ειχα κανει χαλια!Ναι! Αρκετα χυσια ειχαν πεσει στο πατωμα!Ναι! Θα ειχε δουλεια μετα η τσατσα!Μεγάλο χαμόγελο Οταν τα εχυσα ολα τοτε της εδωσα χαρτι να σκουπιστει.Αυτη σκουπισε το προσωπο της , ντυθηκε με χαιρετησε και εφυγε απο το δωματιο με τα χυσια στα μαλλια της!Μεγάλο χαμόγελο Απο οτι καταλαβα πηγε να κανει μπανιοΕμμμμ.

Συνοψιζοντας , η Φωτεινη ειναι μια αδυνατη μιλφ αδιαφορης εμφανινης.Παρεχει ομως πολυ καλες υπηρεσιες!Ματάκι Ειναι ενα vfm στο 10ρικο!Γερο-μύστης Κανει αρκετα προκαταρκτικα.Η πιπα της ειναι σχετικα καλη και μεγαλης διαρκειας.Κανει ωραιο καραμελωμα μεγαλης διαρκειας.Συμμετεχει στο κυριως σεξ με αληθινα επιφωνηματα.Γενικα μου φανηκε πολυ ρομαντικο κοριτσιΜατάκι.Σημαδια βιασυνης δεν εδειξε.Το κυριοτερο ομως ειναι οτι δεχεται τελειωτικο στο προσωποΝαι!.Δεν το βρισκεις συχνα αυτο στα μπουρδελα.Δεν μιλαω για τελειωτικο στο στομα.Μιλαω για τελειωτικο στο προσωπο οπου την λουζεις με χυσια!Ναι! Η τσατσα δεν μας ενοχλησε.Γενικα ειναι μια ευγενικη ιεροδουλη που σεβεται τον πελατη και θελει να τον ικανοποιησει.Σας την συνιστω! Ελπιζω να σας βοηθησα!Καπέλο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
388
Πόντοι:
25.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, n.smirni76, sexdreamer και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού