Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 220 10
Μπουρδέλα
175664
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Συνήθως δεν ενοχλώ με το να γράφω , διότι θα κούραζα τους συναγωνιστές . Ο λόγος ειναι οτι
εχω στανταράκια κι ετσι θα επαναλαμβανόμουνα .
ΑΛΛΑ .....αλλά λέγω σήμερα επαθα πλάκα με την μικρή στον ΟΡΟΦΟ !
Αννίτα εδηλώθει , λευκό δερμα 2+ στήθος , άψογα δακτυλα ποδιών , πέλμα κλπ .
Για να μήν το απλώσω . Η νεαρά είναι λιρα / 100 που λέμε . Κάνει εξαιρετικό γλείψιμο ακα , @@δια
σε χαιδεύει , σου χαμογελάει , νομίζεις πως ειναι το γκομενάκι που εβγαλες μετα απο ενα μήνα .
Ζεστη , ευγενική , όμορφη με σούπερ χειλάκια ζουμερό κορμί εκει που πρέπει .
Δεχθηκε να τις γλείψω τα πόδια το μυρωδάτο αλλά με μικρή κλειτορίδα μουνάκι , μετά με περιποιήθηκε αυτή με θέρμη (έχει σημασία η λέξη) .........
Περασμα προφυλακτικού , με ρωτησε πως θέλω και την αφησα να επιλέξει αυτή . Εκατσε απο πάνω
με προσοχή και ξεκίνησε ενα ωραιότατο κούνημα με αγκαλιές και βαριές ανάσες δίπλα στο αυτί μου .
Οσο πρόλαβα να φιλήσω λαιμό στήθος ...πρόλαβα . Μετα ήλθε το ΤΕΛΟΣ .
ΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ομως !
Oh my God ! ! !
Κύριοι σπεύσατε .
Δεν βαράει η πόρτα , το χαμογελο περισσεύει σε κορίτσι και υπηρεσία , καθαρά ειναι ......
Οποτε ?
Τα σεβη μου Κύριοι .
εχω στανταράκια κι ετσι θα επαναλαμβανόμουνα .
ΑΛΛΑ .....αλλά λέγω σήμερα επαθα πλάκα με την μικρή στον ΟΡΟΦΟ !
Αννίτα εδηλώθει , λευκό δερμα 2+ στήθος , άψογα δακτυλα ποδιών , πέλμα κλπ .
Για να μήν το απλώσω . Η νεαρά είναι λιρα / 100 που λέμε . Κάνει εξαιρετικό γλείψιμο ακα , @@δια
σε χαιδεύει , σου χαμογελάει , νομίζεις πως ειναι το γκομενάκι που εβγαλες μετα απο ενα μήνα .
Ζεστη , ευγενική , όμορφη με σούπερ χειλάκια ζουμερό κορμί εκει που πρέπει .
Δεχθηκε να τις γλείψω τα πόδια το μυρωδάτο αλλά με μικρή κλειτορίδα μουνάκι , μετά με περιποιήθηκε αυτή με θέρμη (έχει σημασία η λέξη) .........
Περασμα προφυλακτικού , με ρωτησε πως θέλω και την αφησα να επιλέξει αυτή . Εκατσε απο πάνω
με προσοχή και ξεκίνησε ενα ωραιότατο κούνημα με αγκαλιές και βαριές ανάσες δίπλα στο αυτί μου .
Οσο πρόλαβα να φιλήσω λαιμό στήθος ...πρόλαβα . Μετα ήλθε το ΤΕΛΟΣ .
ΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ομως !
Oh my God ! ! !
Κύριοι σπεύσατε .
Δεν βαράει η πόρτα , το χαμογελο περισσεύει σε κορίτσι και υπηρεσία , καθαρά ειναι ......
Οποτε ?
Τα σεβη μου Κύριοι .
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Άρ γιου σούρ, σερ ???
Δέν υπερβάλω καθόλου . ΑΚΡΙΒΩΣ οτι έκανα μαζί της . Δεν την γνώριζα , δεν την είχα ξαναπάρει ποτε !
........... Στίχος της Ζούγκλας του Βάρναλη, όπου ό ποιητής ώσάν αίλουροειδές ποθεί νά χώσει νύχι καί δόντι στό ζεστό της ζνίχι ...........
Προσκυνώ
Χάρος τ' αλλουνού
αγαπητε amjik
Τι λουλούδι κι αυτό. Πόσο μας έχει λείψει!