Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματινή καταδρομική -που λέτε και σεις οι μυημένοι- στα 65αρια. Στον όροφο δούλευε η Σόνια, κορμάρα δεν λέω, αλλά μου είχε καρφωθεί στο μυαλό η Ντιάνα η οποία δούλευε στο ισόγειο. Πρώτη φορά στον οίκο περίμενα κανά πεντάλεπτο για να τη δω. Εν τω μεταξύ ο ηλικιωμένος τσάτσος μορφάρα. Γέλαγα μόνος μου με το τρόπο με τον οποίο μιλούσε για την κοπέλα. Θα τον χαρακτήριζα γραφικό μέχρι που ξεπρόβαλε στο σαλόνι το κορίτσι μόνο με στρινγκάκι. Μοντέλο και όχι από αυτά τα ξερακιανά που είναι κόκκαλα για σκύλο. Πολύ όμορφο, σφιχτό, ζουμερό κορμί με σιλικονάτα κανόνια που μάλλον της τα φτιαξε ο Φουστάνος καθώς έχει γίνει τρομερή δουλειά. Κώλος για να πιάσεις καμβά και να αρχίσεις να τον ζωγραφίζεις. Αυτό πάντως που με κέρδισε ήταν το πολύ γλυκό της πρόσωπο και το χαμόγελό της.

Στο δια ταύτα. Προκαταρκτικά για αρχή από μέρους της με φιλιά στο σώμα και στο λαιμό. Μετά από λίγο αναλαμβάνω εγώ, καθώς με τέτοιο μωρό ειλικρινά χέστηκα για την δική μου περιποίηση ήθελα να τη φάω ολόκληρη. Σύντομο στοματικό στη συνέχεια αρκετά καλό και σεξ. Πρώτη στάση κανονικά με το ένα πόδι στον ώμο γλωσσόφιλα δεν επιχείρησα ίσως την επόμενη φορά δεκτική σε όλα τα άλλα. Δεύτερη εννοείται στα τέσσερα με απίστευτη θέα. Τρίτη και τελευταία με πρόσωπο σε μένα από πάνω. Σπανίως τελειώνω έτσι αλλά η κοπέλα το χει. Λίγο ο ωραίος ο ρυθμός της, λίγο το χούφτωμα στο ιδρωμένο της κορμί, λίγο το ότι τελείωνε ο χρόνος που να μην τέλειωνε Κεφάλι σε τοίχο! καταθέσαμε. Είχα χαζέψει τόσο με την παρουσία της που στο τέλος είδα ότι είχε καθρέφτη στο ταβάνι ο μαλάκας. Μου είπε ευχαριστώ, με φίλησε και έφυγε.

Συμπερασματικά, εντυπωσιακή εμφάνιση, συμμετοχή καλή (ψιθύρισε και κάτι δικά της έτσι μωρό μου, κλπ όταν την έγλυφα), δεκτική στην εναλλαγή στάσεων, ευγενική. Με τέτοιο εγκώμιο που της έπλεξα μήπως να πάω εγώ να την παρουσιάζω να βγάζω και έξτρα χαρτζιλίκι...! Σκέφτομαι να τη ρωτήσω μήπως μπορώ την βρω και "εκτός". Άντε και στα δικά σας!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
1.815
Πόντοι:
1.076
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, high voltage

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού