Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Παρασκευή απόγευμα στις 17.15 , νωρίτερα είχα κάνει τσάρκα σε καμιά 15αρια σπιτάκια περνώντας και απο εδώ , ρώτησα για την Φωτεινή (δούλευε η Λυδία)και η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι θα είναι εδώ μετά τις 17.00. Συνέχισα την βόλτα μου περιμένοντας να περάσει η ώρα αλλά να αλλάξει και η βάρδια ώστε να επιστρέψω καταρχήν να την δώ την φωτεινή μίας και δεν την είχα δει. Επέστρεψα το λοιπόν , η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Φωτεινή . Εμφανίστηκε στο σαλόνι ένα μελαχρινό μιλφογκίλφ με κανονικό σώμα 2άρι βυζί , φορούσε ένα κόκκινο διάφανο , αργότερα στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι έχει χαλαρή κοιλίτσα , χαλασμένα δόντια καθώς και ότι δεν είναι εντελώς ξυρισμένη στην περιοχή του μουνιού της.

Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο , ήμουν ο πρώτος πελάτης της βάρδιας της .Ήρθε στο δωμάτιο χαμογελαστή και με το προφυλακτικό και τα μωρομάντιλα ανά χείρας και με πέτυχε στο φρεσκάρισμα . Έβγαλε τα εσώρουχα της , σκουπίστηκα την πλησίασα και αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ της έβαζα χέρι στο μουνί(εδώ διαπίστωσα ότι δεν είναι τελείως ξυρισμένη)που όντως μετά απο λίγο άρχισε να κατεβάζει υγρά . Κάθισα στην άκρη του κρεβατιού και την ανέβασα πάνω στα γόνατα μου , με σφιχταγκάλιασε και χαμογελούσε , διαπίστωσα ότι έχει χαλασμένα δόντια(τα πάνω αριστερά)αλλά τα φιλιά πήγαν σύννεφο , έβαλε το χέρι της απο κάτω και άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο μου , εγώ συνέχιζα να βάζω δάχτυλό αρχικά στο μουνί της και στην συνέχεια σχεδόν την παλάμη , αναστέναζε απο την κάυλα ενώ το έρι μου είχε γεμίσει με τα υγρά της. Σταμάτησα να την δαχτυλίαζω για να χαλαρώσει λίγο και ασχολήθηκα με τις ρόγες της οι οποίες μεγαλώνουν αρκετά. Εκεί έκανε μία κίνηση που δεν μου άρεσε καθόλου , ενώ καθόταν στα πόδια μου και έπαιζε τον πούτσο μου , ανασήκωσε την λεκάνη της ήρθε πιο μπροστά και πήγε να βάλει τον πούτσο μου στο μουνί της , την έπιασα με τα χέρια μου απο τους ώμους της και την σταμάτησα....

Δεν μιλάει ελληνικά(κάποιες λέξεις)ούτε αγγλικά (κάποιες λέξεις)αλλά την είδα λίγο στεναχωρημένη/απογοητευμένη σαν μικρό παιδί που έχει κάνει σκανταλιά και περιμένει να το επιπλήξεις... Τέλος πάντων , ξάπλωσα στο κρεβάτι , ήρθε ανάμεσα στα πόδι μου και μου έδειξε το προφυλακτικό , της έδειξα όχι , άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μου και στην συνέχεια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της . Πίπα πολύ καλή σε γρήγορους ρυθμούς.

Πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση την ανέβασα απο πάνω όπου στην κυριολεξία χτυπιόταν πάνω στο καυλί μου , αλλαγή σε ιεραποστολικό , με τραβούσε προς το μέρος της με λύσσα , αναστέναζε και έψαχνε να με φιλήσει , μου έκανε και μερικές γρατσουνιές στον ώμο απο το τράβηγμα για να την γαμίσω πιο δυνατά. Τρίτη στάση στα τέσσερα , όπου κατευθείαν την άρχισα σε έντονους ρυθμούς μίας και είδα ότι και αντέχει αλλά κυρίως γουστάρει , την γαμούσα δυνατά σταμάτησα λίγο για να παρατείνω την συνεύρεση μας βγήκα απο μέσα της και έπαιζα το μουνάκι της με τα χέρια μου , στην συνέχεια πήγα να μπω στην κωλοτρυπίδα της(δεν ανακοινώνεται) μπήκε ο πούτσο μου μέχρι ένα σημείο έκανα2-3 παλινδρομήσεις αλλά με νεύματα μου έλεγε όχι κώλο , όχι κώλο , έτσι συνέχισα να την γαμάω πισωκολλητά απο το μουνάκι της. Κάποια στιγμή όταν ένιωσα ότι θα χύσω σταμάτησα βγήκα απο μέσα της , έβγαλα το προφυλακτικό , την γύρισα ανάσκελα , ανέβηκα απ πάνω της και άρχισα να παίζω τον πούτσο σε απόσταση αναπνοής απο το πρόσωπο της , μερικά δευτερόλεπτα αργότερα όλα τα χύσια μου εκτοξευτήκαν στην μάπα της , έπαιζε το μουνί της και εγώ είχα μείνει έτσι μπροστά της με τον πούτσο μου ακόμα καυλωμένο , με τα χύσια στην μάπα έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον ρουφάει μέχρι που με στράγγιξε τελείως.

Σηκώθηκε πλύθηκε , φόρεσε τα εσώρουχα της και αφού με ευχαρίστησε 3-4 φορές χαμογελώντας έφυγε απο το δωμάτιο. Στο δωμάτιο έκατσα λίγο κάτω απο 20λεπτο , πρόκειται για μία ρωσόφωνη μιλφογκίλφ με σχετικά καλό σώμα για την ηλικία της καλό στήθος , έχει διάθεση δεκτικότητα και ευχαριστιέται να γαμιέται , πολύ καλή επιλογή για κάποιον που ψάχνει πρωτίστως υπηρεσίες , κάνει και 69 απλά εγώ λόγω τρίχας δεν την έγλυψα. Κάποια στιγμή θα την πάρω ξανά αρκεί να μην έχει πάλι “ρομαντικές” διαθέσεις...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 25, 2016
Όνομα κοπέλας
Φωτεινή
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 12 άλλα μέλη

Σχόλια