Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 220 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
H Ρωξάνη είναι καινούρια κοπέλα πιτσιρίκα απο Ρουμανία,παραπάνω απο 20 ετών δεν πρέπει να είναι, λεπτή,με καστανά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα,νοστιμούλα εμφανισιακά σε σύγκριση με τον μέσο όρο που εργάζεται στην περιοχή.
Αποφάσισα να την δοκιμάσω καταβάλλοντας δέκα ευρώ ιδιαίτερα μετά απο αυτά που διάβασα σε κριτική του Σμύρνη.Σε μένα βέβαια το πράγμα λειτούργησε εντελώς διαφορετικά καταλήγοντας στο να φύγω απο το μαγαζί χωρίς να έχω ολοκληρώσει.

Η Ρωξάνη μπήκε στο δωμάτιο, την χαιρέτησα και κάναμε τις συστάσεις για να ξεκινήσουμε κάπως.Η κοπέλα γνωρίζει Αγγλικά και έτσι μπορείς να συνεννοηθείς σε κάποιο βαθμό.Απο τις κινήσεις της τόσο απο το σαλόνι,όσο και μέσα στο δωμάτιο μπόρεσα να καταλάβω ότι η κοπέλα είχε αρκετό τρακ και μάλλον δεν είναι για πολλά πράγματα καθώς εκτιμώ ότι η κοπέλα μάλλον δεν κάνει για την δουλειά αυτή ή και δεν θέλει να την κάνει.

Όταν την άγγιξα και πήγα να την χαιδέψω η κοπέλα γελώντας σαν κοριτσάκι,άρχισε να με αποτρέπει λέγοντας μου ότι τα χέρια μου είναι αρκετά κρύα.Τα εσώρουχα της τα αφαίρεσε μετά απο προτροπή μου.Το προφυλακτικό το πέρασε αμέσως σε πεσμένο μόριο παρακάμπτονας τα προκαταρκτικά με την δικαιολογία ότι τα χέρια μου είναι κρύα.Πέρασε αμέσως σε ένα τσιμπούκι άχρωμο και ανούσιο όσο εγώ της χάιδευα το μουνάκι της μιας και είχε προσαρμοστεί στα αγγίγματα μου και δεν κρύωνε.Το πέος μου ήταν ημίσκληρο μιας και είχα ξενερώσει απίστευτα.Της είπα να γυρίσουμε σε στάση 69, στην στάση αυτή μπορώ να ομολογήσω ότι η Ρωξάνη την πήρε αρκετά καλά και δέχθηκε τις περιποιήσεις μου αδιαμαρτύρητα όσο αυτή συνέχισε το άτεχνο τσιμπούκι της με πολύ χέρι.
Κατόπιν η κοπέλα ανέβηκε απο πάνω μου και ήρθε σε αρκετά στενή επαφή με μένα αλλά κατά κάποιο τρόπο σφιγγόταν ή το πέος μου ήταν αρκετά χαλαρό για να πετύχει την ανάλογη διείσδυση.Της είπα να με γλύψει λίγο στον λαιμό για να μου ανεβάσει την λίμπιντο,το έπραξε για λίγο.Μόλις επιτεύχθηκε η σχετική ανόρθωση προχώρησα στην συνουσία, αλλά η κοπέλα ήταν αρκετά αμέτοχη.

Στην στάση του πισοκωλητού και ενώ είχα σκληρύνει αρκετά ικανοποητικά,η κοπέλα τραβιόταν συνεχώς μπροστά γιατί πονούσε.Όταν άρχισα την συνουσία επίσης ήταν αρκετά απόμακρη.

Στην στάση του ιεραποστολικού επίσης η κοπέλα τραβιόταν πίσω και σφιγγόταν γιατί πονούσε.Κατάλαβα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τελειώσω με την κοπέλα αυτή.Στα 8 λεπτά περίπου της πράξης η υπηρεσία άρχισε να φωνάζει την κοπέλα να βγει στο σαλόνι.Η Ρωξάνη μου είπε ότι τελείωσε ο χρόνος και ότι θα πρέπει να φύγει.Της είπα να κάτσει λίγο ακόμα.Αφαίρεσα το προφυλακτικό και άρχισα να την παίζω για να ολοκληρώσω στο κορμί της μιας και μου το επέτρεψε.Η κοπέλα καθόταν παθητική και αμέτοχη και με κοιτούσε.Η υπηρεσία μετά απο λίγο την ξαναφώναξε και εγώ την απέβαλα για να συνεχίσω με κοπέλα πιο έμπειρη και στανταράκι μου στο εικοσάρικο πλέον.

Συνοψίζοντας η κοπέλα είναι αρκετά άπειρη,ανώριμη και μάλλον την δουλειά αυτή την κάνει αναγκαστικά χωρίς να της αρέσει αυτό που κάνει.Είναι ένα κορίτσι αρκετά συμπαθητικό και μόλις την είδα την εξομοίωσα με φοιτήτρια.Σίγουρα θα πρέπει να προσανατολιστεί σε κάτι άλλο διαφορετικό γιατί κακά τα ψέμματα η δουλειά αυτή δεν είναι κατάλληλη για όλες τις κοπέλες.Το βάψιμο της το βρήκα αρκετά υπερβολικό και πρόχειρο και σίγουρα η κοπέλα όσο και να προσπαθεί να γίνει ιερόδουλος αυτό δεν το έχει γιατί βγάζει μία παιδική αθωότητα κάτι που δεν είναι κακό. Στους πελάτες που είναι απαιτητικοί δεν την προτείνω γιατί θα την ταλαιπωρήσουν αλλά θα ταλαιπωρήθουν και οι ίδιοι. Εν γένει δεν θα την πρότεινα και σε κανέναν άλλο γιατί κρίνω ότι η κοπέλα όσο και να προσπαθήσει δεν είναι κατάλληλη για αυτήν την δουλειά και θα πρέπει να κάνει κάτι άλλο διαφορετικό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Υπηρεσίες
professorx
Τιμημένος
527
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, ΜrKavlopoulos και 12 άλλα μέλη

Σχόλια