Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 270 10
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Μαιρούλα δουλεύει στο μεσαίο όροφο. Είναι ξανθιά με άσπρο δέρμα και γλυκό προσωπάκι. Είναι και αδυνατούλα με καλό κωλαράκι και μικρό βυζάκι. Είναι δεκτική σε χάδια αν και δεν μπόρεσα να χουφτώσω το κώλο και το μουνί της με το τρόπο που καθότανε. Την ώρα που πήγα δεν υπήρχε καθόλου κόσμος.

Ήρθε λίγο μετα τη δική μου είσοδο στο δωμάτιο. Μου έκανε κάποια προκαταρκτικά με φιλάκια στο στήθος μου και μου χάιδευε τη κοιλιά με τα χέρια της. Άρχισε να μου τον παίζει και μόλις μου φόρεσε προφυλακτικό τον πήρε στο στόμα της. Τον έγλυφε με ωραίο τρόπο και μου προκαλούσε ρίγη συγκίνησης ενώ εγώ τις χούφτωνα τα βυζάκια της που ήταν αρκετά μαλακά στην αφή. Μετά από λίγο την έβαλα κάτω και της τον έχωσα στο ζεστό μουνάκι της. Τη σφυροκόπησα ήπια στην αρχή, στη πορεία με πιό πολύ ορμή μέχρι που έχυσα όμορφα τα καυτά μου χύσια μέσα της.

Η Μαιρούλα είναι μία καλή περίπτωση. Δεν κλαις το δεκάρικο και περνάς καλά μαζί της. Δεν έχει τη τρελή συμμετοχή αλλά μπορείς να τη χαιδέψεις και να τη φιλίσεις στο λαιμό, τα βυζάκια και στις γάμπες της. Φιλιά στο στόμα δεν έχει πάντως. Σε γενικές γραμμές αυτό που μένει είναι ότι γαμάς ένα μουνάκι 20 με 25 ετών με καλή συμμετοχή και μόνο με ένα 10ρικο. Δεν είναι και λίγο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2016
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
sexdreamer
Ενεργό Μέλος
83
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Gingos, παππους1, Εκλεκτικός

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2016
Όντος είναι πολύ καλή Μαίρη η ξανθούλα...
24 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλή είναι για 10 ευρώ...
25 Μαρτίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχει μερικές που είναι καλές, αλλά γενικά λιγοστεύει το πολύ ποιοτικό και εναλλακτικό sex.
Παλαιότερα, στην Ιάσωνος νομίζω, ήτανε μία μελαχρινή ουκρανέζα που μιλούσε αγγλικά. Ήταν καλή περίπτωση και έφτιαχνε και διάφορα σχέδια. Γενικά χρειάζεται ποικιλία για να μην νιώθεις πλήξη στο sex στα μπουρδέλα. Άμα έχει 1-2 καλες γκόμενες όλο το Μεταξουργείο για παράδειγμα, ε, δεν λέει....
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3