Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 301 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Καθαρά Δευτέρα γύρω στις 16.00 . Μικρή βόλτα , μπήκα στον οίκο και αφού ο υπηρεσίας έδιωξε κάποιους αλλοδαπούς με ενημέρωσε ότι έχει καινούργια(στον οίκο όπως διαπίστωσα μετά) κοπέλα , δύο μέρες στην δουλειά. Άννα από Μολδαβία(Ρουμανία) . Περίμενα λίγο και μετά από μερικά λεπτά , εμφανίστηκε η Άννα στο σαλόνι , μελαχρινή με ωραίο λεπτό κορμί , 2άρι + βυζί με ωραία ρόγα , έχει και τατού , πίσω χαμηλά στην μέση , στο αριστερό στήθος μία καρδία , στο χέρι και χαμηλά στο πόδι.

Κάποιοι πιο έμπειροι θα την έχουν πετύχει στο Μεταξουργείο ,ενώ εγώ την θυμάμαι από πιο παλιά , πρίν 5-6 χρόνια όπου εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν στην Φυλής , 29 ετών πια. Πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο . Φρεσκαρίστηκα και την περίμενα . Δεν άργησε να έρθει , μιλάει ελληνικά καλά αν και αυτή ταπεινή δεν το παραδέχεται. Μιλήσαμε λίγο για πιο παλιά και για το ότι δεν έχει δουλειά.
Της έβγαλα τα μαύρα εσώρουχα και αφού φιληθήκαμε για αρκετή ώρα στα όρθια με εμένα να βάζω δάχτυλα και στις δύο τρυπούλες της , κάθισα στην άκρη του κρεβατιού , ανέβηκε από πάνω μου , τριβόταν μπρός πίσω στον πούτσο μου ενώ ασχολιόμουν με τα βυζιά της και κυρίως με τις ρόγες της. Σηκώθηκα και την πήρα μαζί μου , έβγαλε ένα επιφώνημα θαυμασμού/ ενθουσιασμού , της είπα ότι είναι μικροσκοπική και την κάνω ότι θέλω αλλά δεν κατάλαβε την λέξη , αφού την έκανα μία δύο στροφές και αυτή είχε λυθεί στα γέλια την τοποθέτησα στο κέντρο του κρεβατιού με ανοιχτά τα πόδια. Έσκυψα ανάμεσα στα πόδια της και άρχισα να γλύφω το μουνάκι της όσο και την υπέροχη κωλοτρυπίδα της , πεντακάθαρες(τουλάχιστον από οσμές) και οι δύο τρυπούλες της , την έγλυψα για αρκετή ώρα(πάνω από πέντε λεπτά) μίας και της άρεσε πολύ και δεν με άφηνε….

Σηκώθηκα και ξάπλωσα στο κρεβάτι λέγοντας της σειρά σου τώρα , ανέβηκε από πάνω μου και έτριβε το σώμα της στο δικό μου , φιλία σε λαιμό και στήθος και κατέβαινε όλο και πιο κάτω , με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό , καθάρισε πολύ σχολαστικά τόσο τα αρχίδια μου όσο και τον πούτσο μου. Παραμέρισε με το χέρι της τον ήδη ορθωμένο πούτσο μου και ξεκίνησε γλύφοντας/ρουφώντας τα αρχίδια μου . Στην συνέχεια πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της , η πίπα της πάρα πολύ καλή , υγρή και βαθιά , την άφησα και με έγλυψε για πάρα πολύ ώρα πριν της πω να μου φορέσει το προφυλακτικό.

Πέρασμα προφυλακτικού , ξάπλωσε ανάσκελα , την έπιασα από το πόδι την γύρισα και άρχισα να την γαμάω με αυτήν πλαγιαστά και στριμωγμένη στο κρεβάτι , παρόλο την άβολη για αυτήν στάση με τράβαγε να την γαμίσω πιο βαθιά , την γύρισα κανονικά ανάσκελα όπου και την γάμισα λίγο έτσι ενώ στην συνέχεια ανασήκωσα το αριστερό της πόδι πάνω από τον δεξιό μου ώμο και συνεχίσαμε έτσι για μερικά λεπτά. Αλλαγή στάσης και στήσιμο στα τέσσερα , καλή στάση και ωραία θέα , αρχικά πισωκολλητά από μουνί ενώ στην συνέχεια αφού αρχικά δυσκολεύτηκα μπήκα στην κωλοτρυπίδα της , αρχικά σε χαλαρούς ρυθμούς και μετά πιο έντονα , τον έπαιρνε ωραία χωρίς μα μού , μετά από κάνα 5λέπτο έβγαλα το προφυλακτικό και έχυσα στην κωλοτρυπίδα της . Αφού την σκούπισα με χαρτί συνέχισε αυτή με τα μωρομάντιλα της μέχρι να πάει μέσα να κάνει μπάνιο .

Στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20 λεπτά , καμία βιασύνη , πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή , καλή πίπα , καλά στησίματα , δεκτική , ωραίο κορμί , θα δουλεύει όπως είπε κάθε μέρα 10.00 – 23.00 , θεωρώ πολύ καλή περίπτωση με βάση αυτά που έζησα , θα τιμηθεί πάλι σύντομα .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2016
Όνομα κοπέλας
Άννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, @.Dod0s, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 7 άλλα μέλη

Σχόλια