Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 290 10
Μπουρδέλα
249110
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Barbora Τσεχα με τουρκικες ριζες ,μποτες μεχρι το γονατο και τα τεσσαρια βυζια φορα παρτιδα για περαστε παρακαλω.
Ετσι περασα και εγω γιατι ειχα ψιλοκαταλαβει τι παιζει και λεω ψιλο γιατι δεν ηξερα τι με περιμενε μεσα.
Λοιπον η Barbora ειναι αυτο που λεμε σκυλι του πολεμου με ολη την εννοια.
Δεν ειναι ομορφη αλλα αυτο τελικα ειναι το τελευταιο που προσεχεις εαν βεβαια μπορεις να δεις μπροστα σου στο τελος.
Εγω μπηκα για να μην τα πολυλογω και βγηκα μετα απο 40 λεπτα απο το μαγαζι.
Την πηρα εις διπλουν ,με αλλα λογια για δυο μεγαλους γυρους με ενα διαλλειματακι των 5 λεπτων για να βγει στο σαλονι και για να φορτωσει ξανα σκουφακια μιας και τα χαλαγαμε λες και φουσκωναμε μπαλλονια .
Πιπα με πολλους ηχους αν και θελει μαθηματα στο φτυσημο ,κωλος στενος που ομως με λιγη δουλια στρωνει ,στα τεσσερα το γουσταρει πολυ και λεει και κατι Τουρκικα την ωρα που την κοπανας.
Με αλλα λογια ειναι για αγριαδες και τετοια ,καλυτερα οι αγαπουληδες να μην κανουν τον κοπο και ανεβουν τα σκαλακια γιατι τσαμπα ο κοπος.
Barbora και οι μποτες μεσα !!!!
Ετσι περασα και εγω γιατι ειχα ψιλοκαταλαβει τι παιζει και λεω ψιλο γιατι δεν ηξερα τι με περιμενε μεσα.
Λοιπον η Barbora ειναι αυτο που λεμε σκυλι του πολεμου με ολη την εννοια.
Δεν ειναι ομορφη αλλα αυτο τελικα ειναι το τελευταιο που προσεχεις εαν βεβαια μπορεις να δεις μπροστα σου στο τελος.
Εγω μπηκα για να μην τα πολυλογω και βγηκα μετα απο 40 λεπτα απο το μαγαζι.
Την πηρα εις διπλουν ,με αλλα λογια για δυο μεγαλους γυρους με ενα διαλλειματακι των 5 λεπτων για να βγει στο σαλονι και για να φορτωσει ξανα σκουφακια μιας και τα χαλαγαμε λες και φουσκωναμε μπαλλονια .
Πιπα με πολλους ηχους αν και θελει μαθηματα στο φτυσημο ,κωλος στενος που ομως με λιγη δουλια στρωνει ,στα τεσσερα το γουσταρει πολυ και λεει και κατι Τουρκικα την ωρα που την κοπανας.
Με αλλα λογια ειναι για αγριαδες και τετοια ,καλυτερα οι αγαπουληδες να μην κανουν τον κοπο και ανεβουν τα σκαλακια γιατι τσαμπα ο κοπος.
Barbora και οι μποτες μεσα !!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2008
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού